torsdag den 24. maj 2012

Tilbehør, tilbehør, tilbehør

Nu skal det slet ikke handle om noget, jeg har syet, for jeg har dovnet den på terrassen i det gode vejr - i stedet skal det handle om tilbehør.

Som I kunne se, er jeg ret glad for ure. Jeg er også ret glad for tasker, så her kan I se de fleste af dem jeg har - en pige kan da ikke få nok tasker (eller kjoler, eller sko, eller....). Synes næsten jeg har en til enhver lejlighed, men der er altid plads til én til:-)
6 kommentarer:

 1. Okay min mor har altid sagt at JEG har mange tasker, men du har altså flere :)
  Men mange rigtig fine. Især den på det største billede, er skøn :)
  God dag

  SvarSlet
 2. Hej Lena,
  den er jeg også rigtig glad for - både pga. hanken men også det fine motiv. Du må lige forklare din mor at det er helt normalt at have mange tasker;-) Også god dag til dig:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Ok, er du S..... du har mange tasker. Det kan jeg slet, slet ikke hamle op med- har du et helt rum til dem? Tør ikke tænke på dit tøjskab....:-) Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi,
   nej, jeg har desværre ikke et helt rum til dem - men det ville da være vildt lækkert! Nu må jeg nøjes med at opbevare dem i en stor dragkiste og en kommode, men det går nu også okay.

   Nu du nævner tøjskab, så har jeg faktisk en plan om at vise en del af det på bloggen på et tidspunkt:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Imponerende stor samling... er de alle i brug mon?
  : )

  SvarSlet
  Svar
  1. "i brug" ville helt sikkert være at overdrive:-) Men de har alle været brugt bortset fra den koral-farvede skoletaske-agtige på det øverste billede (den er lige købt).
   K.h.
   Christina

   Slet