søndag den 13. maj 2012

Hækledebut i det små.....

Så blev det søndag og normalt burde det betyde lidt tid foran symaskinen, men da jeg kom hjem kl. 3.30 i nat efter en sjov aften med pigerne, blev jeg liggende LÆNGE i sengen i dag og har derfor ikke nået halvdelen af det jeg gerne ville.

Det er dog blevet til denne kjole med hæklet kant - jeg har aldrig prøvet at hækle før og er egentlig godt tilfreds med resultatet, selvom der uden tvivl er plads til forbedring. Øvelse gør mester, så jeg må til at være flittig med hæklenålen. Kjolen er syet af en gammel dug - jeg synes stoffet er fint og tror jeg vil sy en solhat der passer til.

Jeg har også malet en amagerhylde til Carlas værelse - når den er tør, tager jeg billeder af den og smider den på bloggen.

I morgen når jeg sikkert ikke så meget, da jeg blandt andet skal i mødregruppe, men måske kan jeg nå en time eller to ved symaskinen og få færdiggjort noget af det jeg allerede har klippet....to buksedragter, to par bukser og to kjoler.

Fortsat god søndag.

2 kommentarer:

  1. Tak Rikke - det er en af dem jeg har været rigtig glad for. Det giver lige noget ekstra med hæklet kantbånd...det må jeg da snart gøre igen:-)
    K.h.
    Christina

    SvarSlet