søndag den 27. maj 2012

Sommerhygge og læsning

Her er det kreative sat lidt i bero - til gengæld har jeg været flittig i haven, der er blevet grillet og hygget med familien, og jeg har også haft tid til at læse; jeg kan varmt anbefale bogen "Jeg har dit nummer" af Sophie Kinsella. Det er ren underholdning og bestemt ikke noget man bliver klogere af, men til gengæld får man sig et godt grin, hvilket man også trænger til engang imellem.

Idag har der været lidt tid til at læse på terrrassen og jeg er startet på bogen "Lucca", som jeg har fået anbefalet. Hvis I kan anbefale en god bog er I meget velkomne.

I aften skal jeg bruge lidt tid foran symaskinen - jeg har stadig en del ufærdige projekter og har lovet mig selv ikke at starte på nye, før bunken er lidt mindre.

8 kommentarer:

 1. Det er med to-do bunken der vokser og vokser hrmmmmm, kender den rigtigt godt :-). Sig mig alle de smaa soede tunikaer og kjoler til Carla, kan du ikke lige skrive hvor du finder moenstrene????

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro; det er et mønster fra minikrea som hedder Tunika - 20200. Det varierer jeg bare med korte ærmer, lange ærmer, med eller uden elastik i ærmet - man kan også sy smock på ærmet. Og så er det bare at tilføje lidt detaljer - hæklet kantbånd, blomst, andet stof i halsudskæring osv. Og det er SÅ nemt det mønster, og da jeg er nybegynder, tænkte jeg at det lige var noget for mig:-) De to spencer, jeg har lavet, er efter et gammelt mønster fra onion, men jeg kan ikke huske hvilket.

   Slet
 2. Boganbefalinger er lige mig - jeg læser meget, eller gjorde, det r som om at tiden efter fiduser og symaskinen er blevet mindre :). Men hvilken genre er du til? Historisk kan jeg anbefale "Havets katedral" og "Fatimas hånd". Krimi selvfølgelig Stieg Larsson men også danske Sara Blædel og svenske Lackberg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Havets katedral står allerede på listen over bøger der bør læses, så den må jeg have fat i snart. Har lige læst både blædel og läckberg og synes også de er rigtig gode.

   Slet
 3. Hej Christina

  Du må offentliggøre din egen personlige favoritliste... man kan jo hurtigt komme til at anbefale en masse du allerede har læst ... og så kunne listen også være til andres inspiration - det ville være skønt ; )
  Ellers vil jeg anbefale "Den lukkede dør" af Jette Kaarsbøl - fantastisk bog!! Jeg er i gang med alle Nesbø-bøgerne, de er altså også anbefalelsesværdige... i starten var jeg ikke så begejstret, men nu må jeg læse dem alle... man skal lige læse sig varm og ind i i en ny verden.

  : )

  : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da en god idé! det tror jeg faktisk jeg vil gøre noget ved...Tak for inspirationen. Jeg har fået Panserhjerte af Jo Nesbø i gave, men har endnu ikke læst den, men har fået den anbefalet af en der synes det er en fuldstændig fantastisk bog.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Super!
  Jeg læser Nesbø-bøgerne fra en en ende af - tror nok Panserhjerte er ret ny, så det varer lige lidt endnu...
  Kender du "Den lukkede bog" ? - det var noget vrøvl jeg skrev tidligere... dette er den rigtige titel ; )
  : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har tidligere læst en anmeldelse af den og tænkte at det lige var noget for mig, så den skal jeg OGSÅ læse - der er for få timer i døgnet:-)

   Slet