torsdag den 17. maj 2012

Mariehøns og retrolook

Det er utroligt så meget tøj sådan en lille størrelse på 8 måneder bruger, men så har jeg jo en undskyldning for at sy en masse til hende:-) Bukserne med mariehøns går kun til knæene, så jeg håber snart det bliver lidt lunere i vejret.

Det gule stof er fra stof og stil, men jeg synes der er lidt retro over det - de havde det også i grønt, men jeg købte det desværre ikke og i går kunne jeg ikke finde det (til gengæld fandt jeg så meget andet lækkert!).

De lilla bukser er i fløjl og er syet af en stofrest til kr. 59....og af det fik jeg syet to par bukser - det er da billigt! Og man siger jo at hvad der er sparet, det er tjent, så jeg har vel tjent penge ved at købe sådan noget billigt stof og derfor må jeg gerne shoppe mere eller.....

4 kommentarer:

 1. Sikke fine de er ;0) - og sejt at du lige lavede dit eget mønster til de baggy bukser... Du virker ret rutineret - respekt...
  Kh Eline

  SvarSlet
 2. Uha - jeg føler mig nu ikke så rutineret, men tænkte at jeg ville prøve at kaste mig ud i det og det endte jo meget godt:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Sikke fine bukser! De bruger rigtig mange bukser de små så det er så fedt når man kan sy dem selv! Jeg elsker også når jeg finder noget fedt stof på tilbud så man rigtig kan fortælle farmand hvor meget man sparrer (ikke et ord om det voksende stoflager!)

  SvarSlet
 4. Lige præcis:-) Og mit stoflager er "gemt" bag et forhæng, så det ses ikke så tydeligt, når jeg lige ligger lidt ekstra ind på hylden og hurtigt trækker forhænget for (bilder jeg mig ind).

  SvarSlet