onsdag den 23. maj 2012

Heidi

Så fik jeg brugt en af mine favoritter! Stoffet med Heidi har jeg købt af Line (Xo Ein Ding) og der var egentlig en del projekter jeg gerne ville bruge det til, men måtte jo prioritere og nu blev det så til en tunika til Carla (måske er det nærmere end kjole) - jeg er godt tilfreds med resultatet. Indtil videre har jeg ikke sat elastik forneden i ærmerne, men jeg overvejer om den del skal ændres.

6 kommentarer:

 1. Hvor er den fin! Det ser vildt godt ud med det røde stof til. Må indrømme at jeg engang i mellem drømmer om en pige, jeg kan sy tøj til - det er altså noget andet end drengtøj..... (siger moren, der putter sin dreng i lilla tøj og giver ham blomster lommer på sine shorts, hehe)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes nu også det er sjovt at sy til Carla:-) Men jeg kan se at der er en del inspiration mht. drengetøj i blogland.

   Lilla er fint til en dreng:-)

   Slet
 2. Hold op hvor er den bare fin, du er da bare så produktiv. Og ja, helt sikkert pufærmer :). Jeg har selv et par bukser til Villum liggende, klippede klar til søm, men jeg vil hellere være ude i det her vejr - og sku måske hellere klippe til et par smarte shorts :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også brugt en stor del af dagen på terrassen, men lidt syning blev det også til.

   God plan med shorts - jeg er i gang med bloomers til Carla.

   Slet
 3. Svar
  1. Mange tak Mie - jeg synes stoffet er så sødt og jeg må vist hellere løbe noget mere af det snart.

   Slet