tirsdag den 22. maj 2012

Babysengetøj

Som jeg skrev i et tidligere indlæg, har jeg også selv syet babysengetøj. Det lyseblå med blomsterne syede jeg til Emil, da han blev født. Det er syet af noget sengetøj mine forældre fik til deres bryllup. Det lyserøde er også genbrug af sengetøj fra familien og det syede jeg kort efter jeg havde født Carla.

De to andre sæt har jeg syet fornylig, og det hvide med lilla blomster er syet af en stofrest fra Håndarbejdscentret i Roskilde - jeg har efterhånden gjort en del kup dér, men der er også perioder, hvor deres rester er meget uinteressante. Denne rest var en af de gode, for der var nok til både baby- og juniorsengetøj og prisen var som sædvanlig kr. 59. Stoffet med hvide får og et sort får er jeg rigtig glad for og har også syet opbevaringsposer til Carlas legetøj i sommerhuset af det.


4 kommentarer:

 1. Okay - jeg har aldrig hørt om håndarbejdscentret i Roskilde, men jeg er selvfølgelig heller ikkeindfødt :), måske det er et besøg hver, hvis man er på de kanter alligevel (stof og stil fx)

  SvarSlet
 2. Nej, jeg vil ikke sige det er værd at køre efter - men jeg går tit forbi, når jeg alligevel spiser brunch eller shopper i Roskilde:-)

  SvarSlet
 3. De får der, åhh de er søde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er også bare så glad for det stof. Det er købt i Stofkiosken (på nettet).

   Slet