lørdag den 26. januar 2013

Små blomster og piping

Så blev det weekend og jeg har planer om at bruge et par timer ved symaskinen - jeg har allerede fået lavet et par ting idag og forhåbentlig når jeg mere i morgen.

Jeg havde lige en rest jeansstof, og der var akkurat nok til et par bukser til Carla. Bukserne er baseret på minikreas ballonbukser - jeg har tilføjet lommer med piping og lavet en løbegang forneden. På grund af stoffets kraftige kvalitet har jeg undladt foer.
16 kommentarer:

 1. Flotte...og lidt fornemmelse af forår.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Joan - ja, der er helt sikkert lodt forår over dem:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Skønt med sådan en weekend ved symaskinen, håber jeg får lidt tid i morgen.
  Fine bukser, MiniKrea mønster er rigtig fint, jeg er dog kørt lidt surt i ballonmodellen, efterhånden som Sofie er blevet større, så jeg skal vidst have fundet et nyt ynglings :)
  Fortsat god weekend.
  Kh Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Jeg håber du fik lidt tid ved symaskinen idag - jeg fik aflsuttet endnu et par projekter. Jeg synes det er svært at finde et mønster der passer Carla lige så godt som ballonbukserne - jeg har prøvet 4 andre mønstre, men de sidder ikke ordentlig uden at jeg skal tilrette.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. De var skikkelig flotte! Likte godt lommene. De var passelig store :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - lommerne blev lidt mindre end forventet, men det ser faktisk rigtig fint ud på.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Nøj hvor er de dog skønne. Elsker lommerne og det lilla pipping. Det giver et rigtig fedt look. Jeg håber jeg får lidt tid ved maskinerne i næste uge med en fridag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak - håber du når en masse på din fridag - jeg havde en halv fridag ved symaskinen i mandags - det var fantastisk:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. De er superfine - søde detaljer :o)

  SvarSlet
 6. De er rigtig søde. Jeg siger det lige igen - fedt at du bruger "drengefarver" til Carla. Min Elas har flere røde bluser, og han er så sød i dem (synes jeg).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Jeg kan godt lide at det hele ikke er lyserødt:-) Det kan jo være at Carla bliver sådan en der KUN vil gå i lyserødt - så er det rart at jeg har set hende i andet.
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. For en superfin bukse! Så flink du er :) Og takk for hyggelig kommentar hos meg :) Fin dag til deg!

  SvarSlet