onsdag den 16. januar 2013

babytæppe FÆRDIGT

Så fik jeg syet babytæppet helt færdigt....jeg er altså blevet ret pjattet med at sy patchwork - jeg synes det er så hyggeligt at finde stoffet frem og kombinere på kryds og tværs.

Der er udelukkende brugt fra lager...bortset fra den orange piping - ja, det blev orange! Jeg prøvede også med grøn, gul og lilla og det var enten lilla eller orange, men da jeg valgte lilla bagside, besluttede jeg mig for den orange til at bryde det lidt.
25 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fint... Virkeligt flotte farver du har kombineret og det er blevet rigtig frækt med den orange pipping. Jeg får lavet absolut intet disse dage. Hænger fortsat efter min influenza og det dræner mig TOTALT. Håber snart at komme ovenpå igen, for jeg er da snart mere bleg end bleg og man bliver næsten helt deprimeret. Godt solen skinner lidt i dag;0)
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Eline. I perioder når man ingenting og det er bare sådan det er - sådan en influenza kan slå hårdt og det tager tid at komme ovenpå igen. Jeg havde influenza i starten af november og der gik næsten en måned før energien var tilbage - nu er den tilbage for fuld styrke og det kommer din også. Jeg sender dig alt det energi jeg kan:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Hvor er det super flot. Jeg elsker alle de smukke lilla stoffer du har brugt i tæppet og ikke mindst den fine orange pipingkant - det giver virkelig en flot kontrast.

  SvarSlet
 3. Det er blevet SÅ flot, Christina - fint med stjerne-bagsiden, og den orange piping er knaldgod dertil! Jeg er også igang med at gå igang (haha, jeg er lidt sløv i optrækket for tiden ;-)) med et dynebetræk med stof fra lageret - jeg har jo samlet skandaløst meget lækkert retrostof sammen, og det ligger bare og samler støv, tsk tsk. Nu SKAL jeg altså ha' det brugt!

  SvarSlet
 4. Det sidder lige i skabet Christina. Du skal da være med i den nye blogleg: Byt en lap - lap et tæppe. Se mere på min blog. Hvis du vil være med så laver jeg gerne en runde mere. Skriv dig bare på i en kommentar, hvis det har interesse.

  SvarSlet
 5. Hvor er det blevet fint Christina! Du har ret - den orange er lige i skabet :)

  SvarSlet
 6. Wow hvor er det flot!!
  Hvor store er firkanterne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har lavet dem i 14x14 cm - det fungerer fint, men næste gang vil jeg prøve at lave dem lidt større og jeg skal også have testet at sætte fleece på bagsiden.
   K.h.
   Christina
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Det er bare så smukt Christina.
  ...men jeg er jo også fuldstændig vild med lilla =)

  SvarSlet
 8. Så flot, er helt vild med farverne :)

  SvarSlet
 9. Man kan bare ikke andet and blive i godt humør af at se på det tæppe. Det er super flot, og det orange strejf gør blot tæppet endnu mere indbydende.

  SvarSlet
 10. Det er bare flot, lækre farver .

  Mona

  SvarSlet
 11. Orange var et godt valg - hold nu op, hvor er det flot!!:)

  SvarSlet
 12. Hvor er det flot - og lækkert med orange piping der bryder det lidt..

  SvarSlet
 13. Nøj hvor er det bare blevet virkelig fint, Christina. Det kan du da godt være stolt af!

  SvarSlet
 14. Den er meget flot - sødt katte stof!

  SvarSlet
 15. Det er blevet rigtig fint og den orange kant er en fed detalje

  SvarSlet
 16. Hold nu op det er flot! Wow :o)
  - og fedt at du vil være med i A-Å blogudfordringen i februar. Hvis du kender andre der har lyst, så bred endelig budskabet. Så mange som muligt! Kh. Liv

  SvarSlet
 17. Wauw, hvor er det smukt! Jeg elsker lilla, og ønsket om en lille pige popper op når jeg ser så yndige sager ;-)
  Er pjattet med orange/lilla som kombi - det er simpelthen for lækkert!
  Flot arbejde :-)
  KH. Louise

  SvarSlet
 18. Hvor er det skønt! Hvem der bare havde sådan et godt lager af stof - og evnerne til at sy stykkerne sammen :-p

  SvarSlet
 19. Mange tak for alle jeres dejlige kommentarer piger - det gør mig så glad!
  K.h.
  Christina

  SvarSlet