torsdag den 3. januar 2013

Carlas julegave

For laaaaang tid siden købte jeg julegaven til Carla - der var nemlig 50%, og så er det jo bare med at slå til. Hun fik Souri-dukken fra Haba - jeg synes alle dukkerne er så fine, og Carla havde i forvejen den lyshårede, som hun fik af Caspers kolleger, da hun blev født.

Selvom jeg er pjattet med dukkerne, så er jeg knap så pjattet med priserne på dukketøjet, så nu må jeg nok hellere komme i gang med lave lidt tøj til dem.

I vores familie får børnene også mandelgave (ja, ja - det er da snyderi, men pyt) - Carlas gave var den lille dukke, som jeg fandt til kr. 20....det er en pris jeg kan lide! Den er ikke så stor og Carla er glad for den - hun kalder den baby, og det lyder så sødt.
12 kommentarer:

 1. Fine dukker og heldig pige :) Og sy tøj til dem kan du jo sagtens :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tilliden Karina;-) Jeg tror jeg går i gang med projektet i aften - jeg behøver jo ikke at starte så ambitiøst.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Hun er altså bare for skøn din Carla :) Dukkerne er rigtig søde, det burde ikke være det store problem at sy tøj til dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak:-) Jeg håber jeg kan finde ud af det - det må komme an på en prøve.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Hvor er Haba dukken bare fin og hendes sandaler er da bare så skønne... : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, er de ikke bare fine de små sandaler? Jeg synes det er en lækker detalje.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Jamen med tre dukke-børn i huset er det bare om at starte symaskinen ;-)
  Jeg mener vi købte en del dukketøj på loppemarked, da Freja var i dukkealderen. Måske også genbrugsforretninger. Og så satte jeg mormor og moster i sving med at sy.
  HK Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Signe - du er da så smart! Selvfølgelig skal jeg da på genbrugsjagt:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Så fine dukker. Gleder meg til å se klærne du skal trylle frem. Ja, det er søtt når de små begynner å snakke og alt det rare de sier. Her skjønner vi en del av det vår pike sier, men det er mye "babyspråk" :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det lyder virkelig sødt og pludselig går det hurtigt med deres sprog synes jeg. Jeg må jo lure lidt på det dukketøj du har syet - du har lavet så meget fint.
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Sikken sød dukke! Troede i første omgang at det var en, du selv har lavet, men det kunne du også, ik'? ;o) Det bliver sikkert spændende med dukketøj - glæder mig tl at se hvad du har kreeret ;o) Fra min erfaring kan anbefale - der er mange bøger med mønstre på biblioteket :o) God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. hihi - selvfølgelig kunne jeg da det....eller nå nej - det skal vi nok ikke regne med:-) Jeg har meget travlt på arbejdet, så når ikke på biblioteket, men satser på at få tid om et par uger - tak for tippet.
   K.h.
   Christina

   Slet