tirsdag den 8. januar 2013

Jyske fugle

Her i huset synes vi at det er så nemt med nederdele til Carla, og heldigvis har vi en meget forstående dagplejemor, så endnu en nederdel er kommet til verden.

Stoffet er fra jysk - 5 meter for "ingen penge" - det var ihvertfald billigt. Nederdelen er pimpet med prikket kantbånd.


18 kommentarer:

 1. Ja de er faktisk rigtig fine de der jyske fugle... ved du om stoffet holder sig i vask? Forstår godt at pigen gerne vil gå med så søde nederdele som du laver :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord:-) Jeg ved det faktisk ikke, for det er første gang jeg har syet tøj i det stof - ellers er det kun blevet brugt til pudebetræk og de er kun blevet vasket et par gange.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. De er da bedårende de fugle, Christina du er en haj til at finde fint billigt stof!!!

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin. Jeg har også købt det samme stof, men endnu ikke fået lavet noget af det, men måske en fin nederdel kunne se dagens lys :)
  Tak for inspiration!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ihvertfald godt tilfreds med resultatet - stoffet er jo meget tyndt, så det er ikke alt det egner sig til, synes jeg.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Jeg er jo så heldig at have vundet et stykke af det i en giveavay hos dig. Og planen er en kjole mikset med lidt turkis små ternet stof fra stof og stil. :-) eller måske lidt cowboystof

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg bliver rigtig fint - glæder mig til at se den.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Sikke en sød kjole er helt vild med det stof

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også det er sødt - dejlige farver.
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Den er rigtig fin og herligt med billigt stof =)

  SvarSlet
 7. Åhr, den er da vildt sød :)

  SvarSlet
 8. Fuglene er bare søde - ligesom nederdelen:) Vi bruger også meget nederdele og kjoler til Liva. Så længe de ikke går under knæene kan hun sagtens løbe og lege i det:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis og jeg synes det ser så kært ud til de små piger.
   K.h.
   Christina

   Slet