tirsdag den 3. september 2013

Carlas stol

Jeg er blevet spurgt om jeg vil teste og anmelde en NOMI højstol og det har jeg sagt ja tak til (og jeps - det betyder at jeg har fået stolen af Evomove - ellers var det svært at teste den;-)).

I dag kom stolen så - den var mindre (og lettere) end jeg troede (eller også har vi bare et meget stort spisebord:-)), så det var i første omgang ét bonuspoint til NOMI. Så skulle stolen samles, og jeg er ikke verdens mest tålmodige menneske, men det tog virkelig ingen tid, så endnu et bonuspoint til NOMI. Jeg har desuden læst at stolen er fremstillet af genanvendelige materialer (træ og plast), og sådan noget kan jeg jo godt lide.

Hvad jeg ellers synes om stolen, ved jeg endnu ikke - jeg er ret spændt på, om vi kommer til at falde over benene, da den jo har en anden facon end vores gamle arvede Tripp Trapp (de to stole er designet af den samme mand), men det skal I nok høre mere om, når vi har brugt stolen i nogle dage - I kan se og læse mere om stolen på denne side: evomove.

Sådan ser Carlas plads ud nu.Og sådan så den ud før.


12 kommentarer:

 1. Den ser da fin ud.
  Mange tak for den fine gave - den kom idag :-)
  Jeg blev mega glad!
  Hilsen Anja

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er jeg glad for at du kan bruge den:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Den er da rigtig fin. Kan godt se det med at man kan falde over benene, det bliver spændene at høre om det bliver et problem :)

  SvarSlet
 3. så heldig du er med at få lov at teste :) meget anderledes end den gamle må man sige, spændt på om den er god

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er heldig:-) Ja, den er meget anderledes, men jeg blev positivt overrasket og Carla er allerede glad for den - den er let for hende at rykke ud fra bordet, så hun selv kan komme ned af stolen.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Orv, hvor er du heldig:) Vi har ingen stol til lillepigen, så har kigget lidt på den. Budgettet er bare ikke lige til det, så håber der dukker noget andet op.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så må du vist hellere holde øje med bloggen, for der kommer en giveaway indenfor de næste par uger, hvor man kan vinde en stol:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Heldige kartoffel... Nøj, jeg gad godt have at en af dem flyttede hjem til mig - Men det er ikke lykkedes mig at vinde en af dem endnu *snøft*

  SvarSlet
  Svar
  1. Så kan det jo være at du er heldig her:-) Indtil videre er vi meget glade for den.
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Hvor er den fin og smart :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg synes også den er fin og man kan få den i nogle fede farver.
   K.h.
   Christina

   Slet