fredag den 13. juli 2012

Testing testing

Jeg er i gang med at sy disse overalls til Carla - jeg mangler bare at sætte knapper i. Stoffet er mit "test"stof, hvis jeg f.eks. vil afprøve et nyt mønster og ikke nænner at bruge yndlingsstoffet fra Malika & Rosa.

Mønstret har jeg selv lavet (derfor en lille test), og de sidder perfekt på Carla, så nu tør jeg godt kaste mig ud i at sy dem af noget andet stof, når vi kommer hjem fra ferie.

20 kommentarer:

 1. Det ser ud til at være et rigtig fint buksemønster, stoffet er jeg dog ikke helt vild med, så kan godt følge dig i at du bruger det som teststof :)
  god ferie :)
  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Lige præcis mht. stoffet, men jeg glæder mig til at sy modellen i noget finere stof.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Jeg ville da ellers sige at det var noget meget fint og rigtig sjovt stof at ofre som teststof... i hvert fald er de blevet rigtig gode...og så gør det jo ikke noget!
  ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette, men stoffet er ikke særlig god kvalitet - jeg har syet natbukser til Carla, men andet synes jeg ikke rigtig det egner sig til.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. De er da blevet rigtig fine. Jeg burde sørme også blive bedre til at sy nye mønstre op i noget billigt stof eller gammelt sengetøj.

  SvarSlet
 4. De er da blevet rigtig fine. Jeg burde sørme også blive bedre til at sy nye mønstre op i noget billigt stof eller gammelt sengetøj.

  SvarSlet
 5. De er da blevet rigtig fine. Jeg burde sørme også blive bedre til at sy nye mønstre op i noget billigt stof eller gammelt sengetøj.

  SvarSlet
 6. De er da blevet rigtig fine. Jeg burde sørme også blive bedre til at sy nye mønstre op i noget billigt stof eller gammelt sengetøj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er KUN, når jeg selv lavet et mønster eller jeg er meget usikkert på hvordan jeg skal gøre, at jeg laver en test ellers satser jeg som regel bare på at det går godt:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. De ser søde ud... Det er så cool, da du lige selv tegner et mønster... Jeg ville være så bane for at det blev skævt mm...
  Kh
  Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak. Hvis du bare bruger et grundmønster til hjælp, så kan du sagtens lave et mønster selv. I det her tilfælde kombinerede jeg et grundmønster på bukser, forlængede dem for oven, lavede løbegang forneden. Tog overdelen fra en spencer, ændrede stropperne og satte disse dele sammen = nyt mønster på overalls.
   K.h.
   Christina

   Slet
 8. Super fed buksedragt. Jeg er helt vild med stoffet - anderledes og fuld af farver lige mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - jeg glæder mig meget til at sy modellen i noget andet stof - tror det kan blive rigtig godt.
   K.h.
   Christina

   Slet
 9. Så fin en buksedrakt! Smart å sy en test først.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg turde ikke andet, når jeg selv havde lavet mønstret:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 10. Fin fin model! Christina, jeg kan ikke lige finde din mail, men vil bare lige høre om du stadig er interesseret i en hæklet hængekurv? Du kan skrive til mig på min mail: pernillekirkc@gmail.com.

  Kh Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Jeg er helt sikkert interesseret Pernille. Sender dig en mail, når vi er kommet hjem fra ferie.
   K.h.
   Christina

   Slet
 11. Hvis du bytter lidt af dit test stof, så sig endelig til :) fin model du har fået lavet...

  SvarSlet
  Svar
  1. Som jeg skriver er kvaliteten ikke i top - jeg ved ikke hvor tydeligt det er på billedet, men ved første vask løb lidt af det sorte ud i det andet. Du kan lige vende tilbage hvis du alligevel er interesseret, for så kan vi da helt sikkert finde på noget.
   K.h.
   Christina

   Slet
 12. Det kan måske undgås hvis stoffet lægges i en eddike blanding :) vil meget gerne bytte mig til et stykke :)

  du kan sende mig en mail, så kan vi finde ud af noget.

  bournonvillehansen.sara @ gmail.com (minus mellemrum)

  SvarSlet