lørdag den 28. juli 2012

Endnu en genbrugsbutik i Sverige

En lille pause fra resterne, men jeg vender tilbage med endnu en resteproduktion i morgen:-)

Vi var jo fornylig på ferie i Sverige, og der gik vi et par gange forbi en fin genbrugsbutik - desværre havde den lukket begge gange, men jeg fik taget nogle billeder i vinduet - jeg tror der kan gemme sig nogle fine ting derinde, så når vi vender tilbage til Sverige engang i august, skal jeg helt sikkert ind og kigge.
4 kommentarer:

 1. Det verste som finnes er å komme til en gjenbruksbutikk som er lukket for så å bare kunne kikke inn og lure på hva slags skatter som ligger der inne. Det skjedde med meg en gang jeg var på tur til Danmark. Jeg lurer enda på hva jeg gikk glipp av :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih det er lige præcis sådan jeg har det! Jeg tænker jo at der kan være de vildeste skatte bag den låste dør:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Jeg har tit tænkt på, hvorfor det er så sjovt at gå i genbrugsbutikker. Min svigermor kan fx ikke forstå det, hun ser det som gammelt ragelse- hun kan ikke se de gode ting mellem aæt det andet. eg tror, jeg er kommet frem til, at det er som at gå på skattejagt, man bliver jo helt høj, når man graver noget frem, får det pudset for det værste støv og sat frem derhjemme sammen med alt det andet fine man har. Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har fuldstændig ret! Man skal kunne se mulighederne for nogle af tingene ligner jo også ragelse, men hvis det lige får lidt maling eller tapet osv, så er det lige pludselig en helt anden sag.
   K.h.
   Christina

   Slet