onsdag den 4. juli 2012

En pakke langvejs fra

ENDELIG kom min længeventede pakke (og nej, det er ikke postdanmark der er længe undervejs)! For noget tid siden bestilte jeg nogle fine ting fra Mirjam og selvom jeg godt vidste at pakken først ville ankomme til Danmark sammen med Mirjams mand, så er ventetiden lang, når man glæder sig meget.

Søde Mirjam havde endda lagt en ekstra bøjle i, da den ene, jeg havde bestilt, gik i stykker - i stedet fik jeg to nye. Det er da udsøgt service. Og stoffet er bare i rigtig god kvalitet, det er nystrøget og dufter ikke af en halv liter skyllemiddel (det gør det ofte, når jeg finder det i den lokale genbrug, og det er jeg ikke så begejstret for) - jeg er SÅ glad for den pakke jeg fik, og jeg skal helt sikkert handle hos Mirjam igen.






6 kommentarer:

 1. sikke nogle flotte godter du har fået købt dig, jeg begrænsede mig til et stort stykke, men det bliver først flashet når min opslagstavle hænger på væggen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lotte - det glæder jeg mig til at se. Jeg startede med smølfestoffet....så kom jeg til at kigge mere og pludselig skulle jeg også have andet stof og bøjler.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Super lækre sager du har købt.

  Bøjlerne er bare så fine, skønne stoffer jeg glæder mig til at se hvad du tryller frem af fine sager. og Smølferne dem går man aldrig galt af.

  knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg kunne heller ikke lade være:-) Sådan nogle bøjler manglede der lige på Carlas værelse. Og Emil er vild med smølfer, så jeg tror han skal have en pude.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Skønne bøjler og stof! Glæder mig til at se hvad du finder på at sy?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikk´? Jeg har ikke besluttet mig endnu, men jeg synes det er meget fint.
   K.h.
   Christina

   Slet