mandag den 23. juli 2012

Oprydning

Jeg er sådan en, der gemmer nærmest alle stofrester....ret små stykker som ikke rigtig kan bruges til noget, men nu synes jeg dog, at bunken var blevet lidt for stor, så forleden klippede jeg (næsten) alle stofrester til lapper i tre forskellige størrelser - de rester der ikke var store nok til lapper, bliver enten til knapper eller til pudefyld.

Det er en rigtig god fornemmelse at have gjort noget ved bunken, så nu skal jeg "bare" i gang med at bruge lapperne, men det er ikke noget problem - der er flere projekter, jeg gerne vil bruge dem til.12 kommentarer:

 1. Skønt at få ryddet op.

  Det er da en super ide med at klippe alle stofresterne i gemmerne til stofstykker, uhhh det burde jeg også gøre.....
  Tak for tippet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lige præcis rigtig dejligt at få ryddet op - jeg er nu i gang med resteprojekter, som jeg satser på snart at vise på bloggen.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Smukke mønstre - især den med mariehøner ser super-duper godt ud :o)
  Kan også lide ideen med at klippe rester. Kan du måske anbefale nogen bestemte størrelser? Jeg laver ikke ting af lapper, men hvis jeg skal det en dag... Tak! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan også rigtig godt lide de mariehøner. Jeg har klippet i 14 x 14 cm, men det skyldes udelukkende at da jeg engang købte et mønster til patchworktæppe var det med lapper i den størrelse. De andre jeg har klippet er 9x9 og 6x6 - det er ret småt at arbejde med, men jeg skal nok finde på noget:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvordan du laver knapper :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg betrækker dem kun - jeg laver dem ikke selv. Dem jeg betrækker køber jeg bare i Stof & Stil - det er SÅ nemt.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Svar
  1. Mange tak - det er faktisk sjovere end forventet....der går sport i det.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Hej Christina
  Så mange smukke lapper :) Jeg er også en samler af de små stykker, og de er altså gode at have til div. kreative projekter. Glæder mig til at se hvad mere du tryller frem :)

  Fortsat dejlig aften til dig!

  Kh Marthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marthe,
   tak tak - din stofsamling må være fuldstændig fantastisk at gå på opdagelse i! Jeg har 4-5 projekter jeg skal kaste mig ud i med resterne, så den næste uges tid på bloggen bliver vist i oprydningens tegn:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Ja, man kan hurtigt få samlet lidt af hvert..... jeg har også lige ryddet op. Det er dejligt bagefter, ikk ?? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er utroligt så mange rester man pludselig har og jeg har jo kun syet i ca. et halvt år! Men det her motiverede mig til at rydde op og jo, det er dejligt bagefter.
   K.h.
   Christina

   Slet