fredag den 6. juli 2012

Blå

Så har jeg kastet mig over den blå farve - vi har MASSER af ting i farven blå, så her var det egentlig begrænsningens kunst, der måtte ind over, og af bar dovenskab har jeg valgt at genbruge nogle af de billeder, jeg allerede havde med farven blå.

Viskestykker, en af mine yndlingskjoler, Emils forklæde, en rigtig god bog som helt sikkert skal læses igen, et postkort fra Søstrene Grene, Emils fine kunstværk, som vi fik i julegave, mit blå loppefund, mit forsøg på en hat til Carla....hatten passer dukken, men ikke Carla, et meget gammelt Domino spil, fin keramik, som jeg har overtaget fra min mor fordi hun vidste, at jeg syntes den var fin, påskepynt og fine svaler vundet i giveaway.


6 kommentarer:

 1. Fine blå farver... Bestemmer du selv hvilke farver du viser frem - eller bliver det dikteret et eller andet sted fra ?
  Kh Eline

  SvarSlet
 2. Jette startede med at vise gul og orange og jeg fulgte trop, derefter viste Mona rød - så gjorde jeg det også. Og nu viste Jette lilla og blå så dem hoppede jeg med på. Jeg synes man kan gøre det lige som man har lyst til:-) Det er hyggeligt med sådan nogle farve-koordinerede indslag.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Blå er også en rigtig flot farve - fine ting du viser frem ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia - lidt nyt og lidt gammelt:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. that blue is so pretty
  have a good weekend

  SvarSlet
 5. Thank you - I also wish you a nice weekend.

  SvarSlet