mandag den 30. juli 2012

Rester #6: mulepose i miniformat

Jeg har næsten fået brugt alle lapper, der måler 9x9 centimeter. En del af dem er gået til denne lille taske, som skal bruges til at have Carlas legetøj i, når vi tager på beøg rundt omkring.

Tasken er lavet i en størrelse, så den både opfylder kravet om, at den kan indeholde lidt, men samtidig ikke større end at Carla selv vil kunne gå med den, når hun bliver en lillebitte smule større. Tasken har ternet foer...lavet af en rest fra et babydynebetræk (resten blev brugt til disse shorts)

I morgen viser jeg mit (indtil videre) sidste indlæg med anvendelse af rester, men jeg vil helt sikkert vende tilbage med flere idéer på et senere tidspunkt, da jeg synes, det har været rigtig sjovt og en god måde at få brugt stoffet på.

Er I gode til at få brugt jeres rester? Det kunne være sjovt at se, hvad I gør med jeres stofrester....


28 kommentarer:

 1. Det blev en fin taske!
  Dine indlæg giver så meget motivation og lyst til at rydde op i stofrester! Mange tak for ideer! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød - mange tak. Glæder mig til at se hvad du finder på med dine stofrester.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Det er da bare så fin en taske! Jeg har det lige som dig. Kan faktisk godt lide at bruge mine rester - der går lidt sport i det, og man får ofte nogle fine ting ud af det, når projekterne får lidt mere "impulsiv" karakter. Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis Maria - der er virkelig gået sport i det:-) Måske har mine forventninger været lave til mine resteprojekter for jeg er helt sikkert blevet mere tilfreds med resultaterne end forventet:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Lækre resteprojekter... Jeg er en spade til rester... Kan ikke lige se mig ud af hvad de kan blive til og ofte ender jeg med bare at smide dem ud... Må da lige komme ind i kampen - du inspirerer i hvert fald...

  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan havde jeg det også og der er INTET sket med mine rester i ca. 6 måneder, men da jeg besluttede at lave dem om til lapper, gik det hurtigt med at finde på.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Super fin taske!
  Jeg er ikke så god til at bruge rester. Jeg er faktisk bedst til at købe 'nyt', og det er jeg faktisk heller ikke så god til at få brugt ;-9

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også bedst til at købe nyt....eller nyt brugt....og lagret vokser bare, men nu har jeg besluttet at jeg liiiige skal holde lidt igen....bare lidt:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. En ting er sikker - du har i hvert fald fået lavet nogle skønne sager ud af dine rester :0) Meget inspirerende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Det er jeg da glad for at du synes.
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Hvor er det fedt at følge dit resteprojekt.

  Fed taske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - hvor dejligt at du synes det! Tasken passer lige til formålet, så jeg glæder mig til Carla bliver stor nok til selv at gå rundt med den:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Sikke nogle fine ting du har fået lavet! Jeg er heller ikke for god til at bruge rester - har syet et par frugtposer og punge i patchwork, for at få bugt med restekassen...meeen det er jo sjovere at købe nyt.
  Inspireret af dine indlæg tror jeg, at jeg vil droppe turen til stofbixen i morgen, og finde restekassen frem. Har pludselig fået et par ideer;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak - og jeg kan jo se på din blog at du er kommet i gang med resterne - rigtig godt!
   K.h.
   Christina

   Slet
 8. Utroligt som du bare ryster det ud af ærmet ;O)

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - det må være ferien, der har været god for mig:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 9. Slike små vesker er jo kjempestas for de små og greit til å henge ting i :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig - lige nu hænger den på en knage på Carlas værelse og pynter.
   K.h.
   Christina

   Slet
 10. Hvor er den sød!!! Hmm mine stofrester tja de ligger rigtig godt i en meget stor spand med låg. Ups. Dine stofrester er da blevet brugt meget smukt!
  kh viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må have låget af spanden og i gang med resterne:-) Jeg synes det har været rigtig sjovt at skulle finde på noget med resterne, så fremover vil jeg ikke samle sammen over så lang tid.
   K.h. Christina

   Slet
 11. Jeg er virkelig helt imponeret over, hvor meget du kan få lavet ud af dine rester!:) Denne taske er jo bare super super fin altså!:):)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor er du sød - mange tak. Jeg er blevet helt glad for at lave patchwork.
   K.h.
   Christina

   Slet
 12. Jamen hvor får du bare lavet meget!! Og sikke en god måde at få brugt resterne, det er jeg ikke alt for god til:-/
  KH Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er først nu jeg er kommet i gang med resterne og det er bare sådan en god fornemmelse:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 13. Skønne skønne ideer til at få brugt resterne! Det må jeg også igang med! Har netop lavet 24 ærteposer, men der er langt langt flere rester, der ville have godt af at blive klippet i firkanter og så brugt :-) Tak for ideerne - og sikke flotte resultater, du har fået ud af det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - når man først kommer i gang er det altså hyggeligt:-) 24 ærteposer er da også en del! Jeg har klippet 16 mere end dem jeg har vist men har ikke fået taget mig sammen, da der skal bogstaver på.
   K.h.
   Christina

   Slet
 14. Det er nogle rigtig fine ting du får syet af alle dine rester, godt at se alt det, der kan blive ud af dem

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu er det jo længe siden jeg lavede de her indlæg, men jeg tror måske snart jeg skulle lave noget lignende igen...der er i hvert fald en del rester igen:-)
   K.h.
   Christina

   Slet