søndag den 22. juli 2012

Husk min giveaway

Nu er der kun 7 dage, til jeg trækker vinderen af min giveaway, og jeg er rigtig glad for at se så stor interesse, der har været for den. Hvis du endnu ikke er med, kan du altså stadig nå det her.

Og da jeg jo er nybegynder her i blogland, har jeg lige et spørgsmål til jer; jeg kan se at der i kommentarerne er flere nye læsere i blandt- dejligt - velkommen til, men hvis jeg klikker på deres navn kan jeg ikke se at de er faste læsere hos mig (når jeg altså ser hvilke blogge de følger), så søde bloggere - hvordan ser jeg så om dem der deltager i giveawayen er faste læsere hos mig?


3 kommentarer:

 1. Hold nu op du har mange indlæg pr måned:-) Måske fordi du er ny, ligesom mig?
  Men flot læsertal du har dig!

  Jeg kan ikke svare på dit spørgsmål, men melder mig som fast og deltager i give away:-)

  SvarSlet
 2. Forresten; når du går ind på folk og ser, så kan du på deres profil se hvilke blogs de følger med i:-) Og det er jo ikke altid de står i deres blogroll, hvis de har sat den til kun at indeholde nogle specielle....

  SvarSlet
  Svar
  1. Først og fremmest velkommen til. Bare rolig - jeg er temmelig sikker på at aktivitetsniveauet på bloggen daler, men jeg har haft barsel og har derfor fået produceret en del:-)

   Det var lige præcis sådan som du foreslår at jeg konstaterede at nogle af dem der deltager i min giveaway ikke er fast læser (altså når jeg ser på deres profil hvilke blogs de følger) og derfor tænkte jeg at der måske findes en smart måde som sådan en nybegynder som mig ikke kender til.
   K.h.
   Christina

   Slet