fredag den 21. september 2012

Tak for hjælpen

Tak for jeres gode idéer med hensyn til at redde kjolen, som jeg fik i gave til Carla. Som jeg nævnte i dette indlæg, var halsudskæringen så lille, at Carla ikke kunne bruge den.

Nu er det fikset; zig zag stikning under halsribben samt langs slidsen bag på, derefter gang i saksen og så har jeg kantet med sort kantbånd med hvide prikker.

Jeg synes stadig kjolen er sød, og nu passer den ikke kun dukken men også Carla.


15 kommentarer:

  1. Ja hvor er det blevet godt, super løsning. Elsker altså bare hjemmestrik
    God weekend søde

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Libbie. Håber I har haft en god tur med spejderne. Jeg er også vild med hjemmestrik, så skal snart have fundet mønster og garn, så min mor kan komme i gang:-)
      K.h.
      Christina

      Slet
  2. Svar
    1. Mange tak - jeg synes også det blev meget godt.
      K.h.
      Christina

      Slet
  3. Den er blevet så fin!
    God fredag til dig
    Kh Anne-Sofie

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Anne-Sofie:-) Jeg er også glad for den løsning - kunne måske godt have valgt noget vildere kantbånd, men resultatet blev nu ret godt.
      K.h.
      Christina

      Slet
  4. Det' dælme godt reddet, det der! Den er bare super sød :-)
    Kh. Trine

    SvarSlet
    Svar
    1. Ih tak - blev også positivt overrasket over at det faktisk lykkedes:-)
      K.h.
      Christina

      Slet
  5. Den er blevet virkelig fin, Christina. Og modigt at gå igang med at klippe i et så fint håndværk. Knus Heidi

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg var nu også ret nervøs over projektet:-) Det ville jo være synd, hvis jeg fik ødelagt det hele, men det endte heldigvis godt. Det var dejligt jeg kunne få nogle gode råd af jer garvede:-)
      K.h.
      Christina

      Slet
  6. Hvor er den bare blevet fin:):) Sødt bånd du har valgt til kanterne:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak:-) Først syntes jeg det var for afdæmpet, men nu er jeg glad for det, for så kan jeg pifte den lidt op med nogle stribede strømpebukser.
      K.h.
      Christina

      Slet
  7. God løsning! Det ser rigtig fint ud. Og det var da også bare for ærgerligt, hvis kjolen aldrig skulle bruges til andre end dukkerne. Kh og god weekend :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg må lige skrive her på din egen blog også, Christina. Har svaret lidt mere på min egen. Men tak for din helt vildt søde besked til mit klaver-pige-indlæg. Til gengæld vil jeg sige, at din blog jo er så fin, hyggelig og positiv, at det er en fornøjelse at følge den. Og så er jeg vildt imponeret over, hvor god du er til at kommentere positivt og konstruktivt på indlæg rundt i blogland. Det er dejligt at se dit overskud! Knus Maria

      Slet
    2. Tusind tak Maria - det var sødt af dig. Jeg prøver at være positiv og synes heldigvis det lykkes det meste af tiden....vi kan jo alle være urimelig til tider, men det skal man altså også have lov til:-)
      K.h.
      Christina

      Slet