torsdag den 13. september 2012

Hjælp

Jeg er så heldig, at jeg har fået en gave (eller Carla har fået en gave). Gaven er fra min mors besøgsvært, som også gav Carla denne kjole. Jeg er jo pjattet med håndarbejde, og denne her kjole er bare SÅ fin, men vi har et problem - halsudskæringen er minimal....kan man på nogen måde gøre noget ved det (når man ikke kan strikke)? Eventuelt gøre åbningen i ryggen længere?


5 kommentarer:

 1. Synes hals-ribben ser lidt høj ud- du kunne evt pille noget af den op, så den ikke er så høj, men det kræver selvfølgelig at du kan lave en slutpind. Det nemmeste ville faktisk være, at du klippede/pillede halsribben af og så kanter den med noget sødt blomstret bånd f.x (bare noget skråbånd du selv laver) Du kunne evt også klippe slidsen op og gøre den længere, hvis det er svært at få den på og så lave et bånd om slidsen også. Sørg lige for at lave en zig zag stikning på kjolen under klippeknaten,inden du klipper, så den ikke trevler op. Nå- det var ihvertfald mit forslag:-) Knus Heidi

  SvarSlet
 2. Jeg er enig med Heidi. Klip åbningen i nakken længere - zig-zag langs den kant du vil klippe og klip - se evt. diy til klipning i strik på min blog.
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 3. Jeg er enig med Heidi og Stine :) Fin kjole, så den må jo kunne brukes :)

  SvarSlet
 4. Sikke en fin kjole - hvor betænksomt af hende.

  Jeg er desværre hverken sej til at strikke eller sy, så ingen tips fra mig - men de andres idéer lyder da ikke helt tossede..

  SvarSlet
 5. Mange tak for jeres gode idéer! Det må blive et lille søndagsprojekt og så skal jeg nok vise jer resultatet i næste uge:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet