tirsdag den 18. september 2012

Brun buksedragt

Her er der dømt arbejdslejr de næste to-tre uger, så det er nok begrænset hvad jeg når af projekter, men nu er jeg trods alt ved at have bund i de igangværende projekter i sykurven, så det er dejligt.

Denne buksedragt har ligget LÆNGE i sykurven....utroligt at man nogle gange har så svært ved at få taget sig sammen, men nu lykkedes det og Carla er nu ejer af endnu en buksedragt. Og nej - den er ikke skæv;-) Jeg havde vist bare ikke fået hængt den ordentligt på bøjlen og opdagede det først bagefter....og var for doven til at tage nye billeder.

Mønstret er endnu engang fra Minikrea - denne gang har jeg syet smallere stropper og undladt løbegangen, men bare trukket elastik igennem. Stoffet er fra Stof & Stil - jeg burde have købt noget mere, for jeg synes det er rigtig fint.


24 kommentarer:

 1. Den er BARE så sød... Fin med brunt til vinter. Jeg har købt lign. stof i REMA 1000 for noget tid siden. Mønsteret er bare lidt anderledes. Tror også det ville være sødt til buksedragt...
  Jeg er dog begyndt at tænke i lidt tykkere materiale her til vinter. Er bange for at måske bliver for koldt, hvis ikke de skal have alt for mange lag indenunder... Ved selvfølgelig ikke hvilken str. det er. Måske den ligger og venter til det nye år...
  Fin er den i hvert fald...
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eline - den passer Carla nu. Hun er en ret varm pige, så indtil videre er den varm nok og senere kan hun få et par strømpebukser under - så går det nok:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Svar
  1. Mange tak - jeg er også pjattet med det stof:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Den buksedragt er bare skøn. Er vild med stoffet. Inden jeg læste din tekst, skulle jeg liiige til at skrive, at jeg da totalt får åndenød af dit sytempo ;-) Jeg kan slet ikke lige selv følge med i den fart for tiden! God arbejdslyst! Kh og god dag. Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. hihi - bare rolig - nu bliver der (lidt) stille.....jeg håber jeg stadig får tid til lidt tid foran symaskinen.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Kjempesøt buksedrakt, det stoffet var veldig fint! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - brun og orange er bare så godt sammen:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Den er virkelig sød og jeg er helt vild med stoffet. :) er de noget du har købt for nyligt? Jeg tænkte at smutte forbi den lokale stof og stil for at kigge efter det så.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg købte det før påske, så det er efterhånden lang tid siden.
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Du er altså bare så ferm til at sy! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tak - hvor er du sød! Men jeg er stadig temmelig urutineret - jeg skal nok blive en haj til det og det ender vel med at jeg ikke kan leve uden en overlocker:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Den er da for lækker, og stoffet er godt nok også smukt, hvor kan man finde det henne?

  SvarSlet
 8. smuk buksedragt.

  åh hvor jeg dog kender det med at der ligger klippede ting der er lang tid om at blive færdige.

  Jeg har faktisk liggende et projekt buksedragt fra samme mønster (dog i noget andet stof). men det har altså ligget siden sidste sommer, så det er str. 80 og Kaja er på vej i 92.. i benlængden. Så jeg skal vidst tænke kreativt :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. hihi - det var LÆNGE at have det liggende;-) Hvad med at lave den om til knickers? Jeg har (med vilje;-)) lavet kortere ben i et par af mine buksedragter - det fungerer fint.
   K.h.
   Christina

   Slet
 9. Den er da mega sød!!
  Arbejdslejr(?) Hvad skal der ske???

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Libbie. Jeg er regnskabschef og har deadline på årsbudgetter for 2013 på næste fredag...derefter en masse snakken frem og tilbage og så til møde med ledelsen i Tyskland den 22. oktober hvor det skal fremlægges.
   K.h.
   Christina

   Slet
 10. Det stof er bare så skønt - og ikke mindre skønt i sådan en dejlig buksedragt...

  Jeg kan lige se Alba for mig i en magen til... Uheldigvis, har jeg ikke noget af stoffet :0(

  Det er helt vildt hvad du når!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes lige det passede til en buksedragt. Jeg tror desværre ikke de har det mere.

   Jeg tror ikke jeg når så meget på krea-fronten den næste måned, men ellers ja - så har jeg nået en del....til gengæld ser jeg stort set aldrig fjernsyn.

   K.h.
   Christina

   Slet
 11. Hold da op, hvor ser de bare lækre ud. Smart stof :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina - jeg tror de vil klæde Carla.
   K.h.
   Christina

   Slet
 12. Hvor er de FLOTTE!! Jeg er også vild med Minikreas mønstre, som er rigtig gode at gå til, men jeg har ikke forsøgt med denne model - endnu!
  Stoffet er virkelig smukt også.
  Kh Viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan helt klart anbefales - jeg synes det er et nemt mønster (selvom du er så rutineret at et avanceret ikke ville være et problem for dig:-)), og jeg bliver altid glad for resultatet.
   K.h.
   Christina

   Slet