mandag den 24. september 2012

Bambi

Nøj hvor jeg savner at være kreativ, men jeg KAN simpelthen ikke få tid til det lige nu! Jeg indhenter det forsømte, når jeg er færdig med at lave budgetter....

Jeg elsker legetøj fra 70´erne - disse klodser legede jeg selv med som barn. Det er 6 klodspuslespil, som "bor" i en lille plastikkuffert. Heldigvis havde min mor gemt dem, og i fremtiden kan Carla få glæde af dem.
I skal også se det stykke stof, der lokkede mig i fordærv, da jeg ellers forsøgte mig med "brug-hvad-du-har" - I kan da godt forstå at jeg blev nødt til at købe det, ikk´? Stoffet er købt her.

18 kommentarer:

 1. Ej, hvor sjovt! Dem kan jeg godt huske, dem havde jeg også nogle af..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også købt et sæt til Emil, men det blev aldrig et hit hos ham - måske er det noget for Carla på et tidspunkt.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Træk nu vejret DYBT ned i maven Christina og tænk på ALT det du har fået syet!! Vi har alle de perioder hvor alt virker uoverskueligt :)
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så dejlig Libbie! Tak for din kommentar - og du har jo ret....et par uger uden de store kreative projekter går nok:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Kan godt tilslutte mig din første sætning, er total hængt op på jobbet for tiden.... 11 timer blev det til i dag, er lige kommet hjem. Så ungerne så jeg kun kort i morges :-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt du er solidarisk med mig Christina:-) Ja, det er hårdt når man ikke får set ungerne. Heldigvis kan jeg tilrettelægge det sådan at jeg næsten altid når hjem at spise med børnene og når Carla så er lagt, arbejder jeg videre.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Åh ja, det kan jeg godt forstå, du savner. Tror vi alle kender det der med bare man havde mere tid.... Håber du snart får lidt luft i programmet. Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. I slutningen af oktober har jeg helt sikkert mere tid, så jeg har noget at se frem til. Men allerede i slutningen af næste uge, forventer jeg at det bliver bedre.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Glad for du kan lige stoffet :) med en dreng så gik det vist ikke lige at sy af det til ham :) glæder mig til at se hvad du får ud af det...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er hel vild med det:-) Jeg synes det er et stykke stof der er værd at droppe "brug-hvad-du-har"-konceptet for. Nej, det egner sig ikke til en dreng.
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Så herlige klosser - og så hyggelig at du har brukt dem selv da du var liten. Jeg skjønner også godt at du måtte kjøpe det fine Bambi-stoff ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg synes også de er søde og er så glad for at min mor har gemt dem.
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. :o) Sødt af din mor! Og stoffet er helt sikkert sagen :o)
  Kh Elena

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg glæder mig også til at finde på noget med stoffet, men har endnu ikke besluttet hvad.
   K.h.
   Christina

   Slet
 8. Jeg elsker barndoms-ting, det er så hyggeligt. Jeg kan også godt huske de der puslespil - jeg havde et med eventyrprinsesser.. Jeg husker tydeligt billedet af snehvide på den ene side - mon det var min yndlings?! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har da nok været din favorit, siden du husker det så tydeligt:-) Min mor har heldigvis flere ting fra min barndom derhjemme, så jeg glæder mig til jeg får tid til at kigge mere på det.
   K.h.
   Christina

   Slet
 9. Pyha - budgetter er da også bare det stikmodsatte af kreaprojekter! Super fint lille puslespil, så fedt hvad man kan finde i gemmerne :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. hihi - ja, det har du ret i:-) Jeg kan faktisk godt lide at lave budgetter, men det bliver nu rart at have lidt mere fritid.
   K.h.
   Christina

   Slet