søndag den 9. september 2012

Memory lane

Denne gang er det ikke et specielt kreativt indslag på trods af at jeg fik kigget lidt grundigere i sykurven og kunne konstatere at der var en del uafsluttede projekter:

en buksedragt
to par bukser
2 hagesmække
betræk til Carlas lænestol
et gardin
to hagesmække af lapper
en hel del risposer
et par af Emils joggingbukser, der skal pimpes

Nu har jeg skrevet det her på bloggen, og satser på at det kan motivere mig til at få gjort mindst 3 af ovenstående projekter færdige i løbet af den kommende uge.

Jeg sad og kiggede på gamle billeder forleden og fik lyst til at dele nogle af dem med jer - nogle af tingene på billederne har allerede været vist på bloggen, da min mor har været god til at gemme lidt  (den grønne babykjole, det røde babytæppe, den hvide hæklede kjole).


Se den orange lænsestol - vi havde også en tre personers og en to personers sofa, og der var hjul under alle møblerne.


Den grønne spencer på øverste billede gad jeg godt at få fingrene i. Nederst et billede fra min fødselsdag, da jeg fik mit dukkehus (som vi stadig har) - jeg legede mere med kassen end med huset.


Første skolefoto fra børnehaveklassen...iført hjemmestrikket vest og med blomster på flipperne. Tjek lige det lilla sengetøj - nøj, hvor er der blevet smidt meget fint sengetøj ud hjemme hos os! Nederst et billede fra min første skoledag med lækker gul lædertaske. Til højre er jeg iført hjemmesyet kjole - kjolen blev brugt til afdansningsballet, da jeg gik til standarddans. Jeg havde selv fortalt hvordan den skulle se ud, min mor tegnede den og en nabo syede den - jeg har den stadig:-)

10 kommentarer:

 1. Hvor er det hyggeligt at kigge med- jeg lagde også straks mærke til sengetøjet og den gule taske- dén taske ville være super, super hip idag også. Er det dig i den gule strikkede kjole? -kunne ikke lade være at tlænke at der var noget over den måde, du gør med øjnene på dit profilbillede som ligner hende på billedet:-) Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er mig på billedet:-) Sjovt at du synes der er noget der ligner. Tasken var en jeg havde arvet fra en anden pige dér hvor vi boede og jeg syntes det var den mest fantastiske taske!
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Årh ja kender alt for godt det med de uafsluttede projekter. Jeg er meget bange for at jeg godt kan slå dig. Det mest pinlige er, at jeg har tre klippede bukser/leggins liggende i str. 92 som mindste datteren allerede er blevet for stor til. Det er bare så meget sjovere at få nye ideer og så finde stof til dem,end det er at få dem færdigt gjort.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha Dorthe! Ja, så slår du mig helt sikkert:-) Men jeg HAR prøvet samme situation pga min (daværende) panikangst for knaphuller.....det var det eneste jeg manglede på kjolen og da jeg endelig tog mig sammen til det, var Carla vokset så meget at hun kun nåede at bruge den en gang.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Herlige 70-talls foto! Tenk om man hadde kunne reist tilbake i tid....
  :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne være fantastisk at rejse tilbage....og skynde sig at gemme en masse af alle de lækre ting! Ih, vi havde så meget fint sengetøj!
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Jeg har også lidt for mange uafsluttede projekter, hvorfor er det sådan at det kniber med at nå det sidste stykke i mål?

  Skønne billeder, mange af dem der ligner mine. Kan se at vi også har samme barnets bog, min er dog hvid (da den røde var udsolgt), min bror har den i blå ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved det virkelig ikke, men det har hjulpet at jeg lavede listen på min blog...det var måske lige det dér lille spark jeg havde brug for. Hvor er det sjovt at vi har samme barnets bog bortset fra farven!
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Sikke et hyggeligt tilbageblik:) og hvor er der bare mange mange fine ting at få øje på - sengetøjet ikke mindst:) Hyggeligt er det, at noget af tøjet er gemt og kan bruges til din pige. Jeg elsker sådanne familiearvesager:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Jeg synes det er så dejligt at se på billeder og selvom det er 100 gange smartere at have billederne digitalt som man har nu, så er der også noget over at sidde og bladre i sådan en bog med silkepapir imellem siderne.
   K.h.
   Christina

   Slet