fredag den 28. september 2012

Carla med grønne ugler

Lidt flere in action billeder af Carla. Ja, ja - der er en del billeder af Carla i den grønne buksedragt, men jeg kunne ikke vælge, da der bare var så meget krudt i hende den dag, så jeg tog ret mange billeder. Det ser ud som om man har det sjovt i den buksedragt....tømmer køkkenskabet og forsøger at spise emballagen på en brødblanding, piller fronten af fars højttaler og er egentlig bare ét stort smil:-)

Desuden natbukser med ugler (total yndlingsnatbukser), sommerfuglebukser i brug imens man lige træner med mors powerhoop (trist at Carla den dag tilbragte mere tid med den end jeg gjorde - ups!), vendbar vest som Carla ser ud til at beundre meget, sidst men ikke mindst den strikkede spencer som er en gave fra min mors besøgsvært - farven klæder Carla utrolig godt.

Kender I det at man bare er så taknemmelig for det liv man har? Selvom jeg har travlt på arbejdet, så når jeg stadig at nyde min dejlige familie, og jeg værsætter at jeg har så meget at være taknemmelig for - en mand, der er utrolig deltagende med børnene og simpelthen er verdens bedste far, nogle sunde og glade børn, der trives i deres hverdag, et arbejde jeg er meget glad for (til dels pga. en meget fleksibel chef, men også nogle spændende arbejdsopgaver), en mor der gang på gang stiller op og hjælper os når det brænder på - tak dejlige mut. Livet er fantastisk!

Bortset fra det vil jeg ønske jer en rigtig god weekend - jeg skal arbejde, men om aftenen skal jeg hygge mig med min dejlige familie (og lave en lille smule krea:-)).

24 kommentarer:

 1. Hvor er hun skøn, skøn, skøn! Du får godt nok produceret noget ved maskinen, sejt!
  Kender heldigvis taknemmeligheden - jeg undrer mig ALTID over den der gamle traver: "Man ved aldrig, hvad man har, før man mister det" - åh gud, sådan hænger det slet ikke sammen for mig, jeg går nærmest og er FOR bange for at miste, og jeg tager aldrig de smukke ting i mit liv for givet! Det er dejligt at føle sig heldig, ikke?! Ha' en rigtig god fredag, her skal vi også hygge (med fredagsslik, rødvin og ja, måske lidt krea ;-))
  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret - det er dejligt at føle sig heldig - det lyder som en hyggeligt fredag:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Så herlig - jeg likte godt det der hun sitter på gulvet og har tatt ut alt av skapet :) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og hun gør det igen og igen og igen. Men idag virkede det lidt som om hun forstod ordet NEJ.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Sikke en lille trold hun er din Carla. Hun minder rigtig meget om min Emma, da Emma var i den alder og åhh hvor er det længe siden. Dejlig at du også føler glæde over dit liv og synes at du et heldigt asen- bare der var flere mennesker der gjorde det. Jeg priser mig også ovenud lykkelig for mit liv, selvom jeg har mine sygedomme at kæmpe med, så formår jeg at se livet som en stor skøn gave. Stort knus til dig søde

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har sådan et dejligt livssyn trods modgang og det har jeg så meget respekt for! Livet er en gave og når man så har sådan et dejligt liv som jeg har, så skal man da værdsætte det:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Åh ja, der er heldigvis SÅ meget at være taknemmelig for:) og det lyder jo bare skønt alt sammen!:)

  Carla er simpelthen SÅ super sød i alt det fine tøj! Buksedragten er slet ikke til at stå for:)
  Rigtig dejlig weekend!:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Også god weekend til dig:-) Tak - Carla er heldigvis en glad og nysgerrig lille pige og hvor jeg bare elsker hende!
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Skønne billeder af Carla - hvor ser hun bare glad ud:) Og dejligt det der med ind imellem at stoppe op og få øje på alt det gode livet bringer - for det er heldigvis slet ikke så lidt:)
  God weekend til dig og din familie!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er som regel glad - min lille mirakelpige! Nogle gange skal man mindes om alt det gode og det er sundt med lidt eftertænksomhed engang imellem. Også god weekend til jer.
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Skønne billeder... Hun er bare kær..! Rigtig god weekend, selvom du skal arbejde.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line - jeg nyder weekenden trods 7 timer på kontoret idag. Lidt tid til hygge med familien er det heldigvis også blevet til.
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Hvor er hun skøn, Carla. Og hvor er det dejligt du nyder dit liv. Det er sgu så vigtigt at sætte pris på alt det gode, man har! Rigtig god weekend. Knus Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Maria:-) Det er nemlig vigtigt - jeg har rigtig meget at være taknemmelig for, og sådan synes jeg heldigvis det har været det meste af mit liv. Også god weekend til dig.
   K.h.
   Christina

   Slet
 8. Skønt at høre, at du nyder dit liv. Carla er da virkelig en skøn pige. Så dejlig med de store kinder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nyder det SÅ meget. Måske mærker jeg mere hvor heldig jeg er lige nu, fordi jeg har så travlt på arbejdet....at hverdagen alligevel hænger sammen fordi jeg omgiver mig med søde og hjælpsomme mennesker.
   K.h.
   Christina

   Slet
 9. Ih hende Carla er en lækkerbisken. Det er nogle lækre ting du har fået syet til hende. De klæder hende godt.
  Håber du får en god arbejdsweekend.
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eline. Det er efterhånden blevet til en del tøj:-) Jeg kommer jo til at kede mig, hvis hun en dag bliver sådan en der ikke vil have mors hjemmesyede tøj på.
   K.h.
   Christina

   Slet
 10. Hvor er hun skøn! Dejlige mus. Og ja, kender godt de der øjeblikke, hvor man bare bliver ramt af totalt lykkefølelse - det er herligt :-) For tiden er jeg bare smaskforelsket i Sigurd, synes bare han er den sødeste og sjoveste lille trold <3 Håber du får en rigtig god weekend, trods arbejde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sigurd har også bare den sjoveste alder - det er så givende at være sammen med sådan et lille menneske...også selvom man (jeg) altså også er træt når det så er sengetøj for børnene:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 11. Hun er da også bare alt for kær!! Kan godt forstå du havde svært ved at vælge billeder.
  God weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Didde-Louise - du har jo selv de lækreste unger! God weekend.
   K.h.
   Christina

   Slet
 12. Hvor er hun altså en lækker sveske og ovenikøbet en meget velklædt lille en af slagsen. Og hvor er det bare befriende at læse om en der er glad og taknemmelig for sit liv, de fleste (læs; jeg) har nemlig en tendens til kun at skrive om alt det hårde;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - man må OGSÅ gerne skrive om alt det hårde, for det er der jo også....men nu var det f.eks. hårdt at Carla er syg og var vågen fra kl. 23 til kl. 3 i nat og jeg skulle op og på arbejdet - men det der fylder mest er at min mand helt frivilligt stod op med hende i morges, så jeg kunne sove lidt længere:-)
   K.h.
   Christina

   Slet