mandag den 10. september 2012

Hjemme hos Carla

Nu får I lov at se hvordan Carla bor....en blanding af nyt og gammelt. Det fine graffiti-billede er en dåbsgave fra en kollega og det er det første man ser, når man åbner døren. Som billederne viser, mener jeg at man allerede som 1-årig bør have fjernsyn på værelset:-) Ah okay - ikke helt, men dette var et vi fik foræret af naboen, så nu står det dér og er så grimt, at det vel nærmest er kitsch. Jeg synes ikke rigtig værelset kommer til sin ret på disse billeder, men I får da en idé om, hvordan det er.

Det ærgrer mig sådan, at jeg glemte at tage billeder af væggen til højre for sofaen, for ligesom Ellen Kathrine har undret sig over hvor tøjet er på børneværelserne i blogland, så kan jeg faktisk i nogle tilfælde undre mig over hvor legetøjet er henne - som I kan se, har vi en del af legetøjet fremme, andet opbevares i stofposer, der hænger på knager, kassen ved siden af sofaen er også fyldt med legetøj, og desuden er der en skabsvæg, der bruges til både tøj og legetøj.

EDIT: nu fik jeg tilføjet billede af skabsvæggen - som I kan se er der plads nok til både legetøj og tøj (indtil videre - hvis Carla bliver lige så glad for tøj som sin mor, er der overhovedet ikke plads nok!).

Af kreative indslag kan nævnes:

Amagerhylden, der er et genbrugsfund...oprindelig mørkebrun, men passer meget bedre til et børneværelse i den grønne farve.

Nøgleskabet, der efter maling og tapet bruges til Carlas hårpynt.

Dukkevognen er en original 70´er dukkevogn, der trængte til en kærlig hånd, og jeg syede desuden madras og sengetøj til den.

Bogkasserne er blevet malet og tapetseret.

Forsider fra pukbøger er blevet indrammet (inspireret af denne blog). Mine bøger er fundet i genbrugsbutikken.

Hjemmesyede stofposer og patchworktaske bruges til legetøjsopbevaring.

Sættekasse er malet og pyntet med fint papir.

De to puder som jeg tidligere har vist på bloggen. Bambipuden vandt jeg hos Heidi,og den passer perfekt i sofaen hos Carla.

Jeg har lagt mosaikker i vindueskarmen. 

39 kommentarer:

 1. Se hvor fint hun bor :)
  Det er skide svært at tage værelsesbilleder med et "normalt" kamera, men I get the idea.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg overvejede om jeg skulle bruge vidvinkelobjektiv, men nej - I måtte nøjes:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Hvor er det et fint værelse med mange lækre detaljer. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette - en blanding af lidt af hvert.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Fint sted Carla har - skøn dukkevogn hun har!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Dukkevognen var min kusines og jeg har selv leget med den som barn - hyggeligt at den nu er gået i arv til min datter.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Så fint og hyggeligt! Elsker der er plads til en sofa.
  Dukkevognen er så flot i den farve, vi har en stående som skal males.. Det kunne meget vel blive ala den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Rikke. Vi er også bare rigtig glade for den sofa - det startede med at være en nødløsning fordi vi egentlig bare skulle smide den ud og så var der lige plads på Carlas værelse midlertidigt, men den får lov at blive stående indtil videre. Glæder mig til at se din dukkevogn.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Sikke et dejligt dejligt værelse! Og fine ting, du har lavet, Christina! Håber i øvrigt at din hængekurv kommer godt frem, fik den sendt kærligt afsted i lørdags :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh - glæder mig sådan til at hente kurven på posthuset i morgen:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Hvor har hun et fint og hyggeligt værelse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - det var et hyggeligt projekt at indrette det - man kan give den lidt mere gas med indretningen på et børneværelse.
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Svar
  1. Tak - der er ihvertfald ingen tvivl om at det er et pigeværelse:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 8. Hej Christina
  Sikke dog et skønt værelse! Jeg elsker at det er så lyst og lækkert! : )
  Og sofa`en! Misundelig! ; ) Jeg har selv vurderet et sofa inde på børneværelset, men nu må vi se.. Man kan jo ikke have plads til det hele! ; )

  Ønsker dig en rigtig dejlig dag!

  Kh Marthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak:-) For tiden kan vi ikke undvære den sofa - så længe Carla er så lille, er en af os sammen med hende når hun er på værelset (det ligger på 1. sal og stuen er i stueetagen), og så er det dejligt at man kan sidde ordentligt.
   K.h.
   Christina

   Slet
 9. Sikke et fint værelset Carla har:-)

  SvarSlet
 10. Meget fint, hyggeligt og rummeligt værelse, Christina. Hun er heldig din lille tøs :-) Mine unger kunne også godt bruge lidt mere plads - de deler værelse - og det er lille. Men sådan er vilkårene, når man ikke vil flytte :-)

  Og ja, det er viiirkelig svært at tage billeder af sit hjem. Jeg prøver også ind i mellem, men synes faktisk her er pænere i virkeligheden, end på billederne! Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Maria jeg har det ligesom dig - jeg synes også der er pænere herhjemme end på billederne:-) Carlas værelse var egentlig vores soveværelse for vores hus er dumt indrettet....der er 4 værelser, men 2 er på 1. salen og 2 er i stueetagen og vi ville jo gerne have 3 værelser på samme etage så nu bruger vi den ene stue som soveværelse så vi er tæt på begge børneværelser.
   K.h.
   Christina

   Slet
 11. Ih, hvor er det bare blevet super flot, Christina!:) Værelset indbyder til kreativitet, leg og hygge:):) Er vild med alle de mange flotte detaljer, du har sørget for - og det hele hænger så fint sammen:)
  Carla må være ovenud tilfreds:):):) og hvor vil der bliver leget mange timer dér.. og sofaen er en super god idé:):)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - hvor er du sød! Jeg glæder mig til en masse hyggelige timer dér og endte med at være godt tilfreds, da det hele var hængt op. Var i tvivl om der var for meget, men det behøver ikke at være minimalistisk på et børneværelse.
   K.h.
   Christina

   Slet
 12. Det ser rigtig fint og hyggeligt ud

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Jeg er også tilfreds med resultatet.
   K.h.
   Christina

   Slet
 13. Havde godt set dit indlæg- men ikke lige læst linket .-) tak for det:-) og så fint- jeg bed mærke i sofaen- og det synes jeg faktisk er skønt- for det er altså godt at der er plads til voksne også i møblerne i børneværelset- f.x. hvis man skal se "shows"- som med 20 piger nemt kan vare laang tid.. eller hvis der skal læses bøger, eller bare ligges lidt ved sovetid.. så er det rart med et voksenmøbel også..
  synes det er flotte billeder- og gennemført stil du har på børneværelset- hos os roder det en del:-) og hende der skulle male det hele fint og hvidt har ikke nået andet end skabet med puslepladsen i 2007... ps: hvor gemmer du tøjet? I bryggerset ved vaskemaskinen? på badet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu fandt.jeg svaret i skabet:-)

   Slet
  2. Vi savnede et voksenmøbel på Emils værelse da han var lille - man sad altid på gulvet eller akavet i det ene hjørne af hans seng - det her fungerer bare. Indtil videre roder der ikke hos Carla, men hos Emil....pyha - synes det er umuligt at holde orden! Jeps - masser af skabsplads;-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 14. Hvor er det lækkert og mange flotte detaljer - er vild med grafitti-maleriet, sikke en fantastisk gave :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Synes virkelig også det maleri er fint - det er min kollegas søn på 14 år der har malet det til os - dejlig personlig gave.
   K.h.
   Christina

   Slet
 15. Svar
  1. Mange tak - jeg synes også det endte med at blive hyggeligt.
   K.h.
   Christina

   Slet
 16. Skønt værelse Carla har. Fedt med alle de ting du selv har lavet, elsker simpelhen det unikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Jeg synes det er dejligt at der trods alt endte med at være en del kreative indslag - det gør det lidt mere personligt.
   K.h.
   Christina

   Slet
 17. Hvor er det fint! Den grønne dukkevogn er simpelthen så sød :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) den er jeg også rigtig glad for og så er det lidt sjovt at jeg selv har leget med den som barn.
   K.h.
   Christina

   Slet
 18. Skønne Carla har da det dejligste pigeværelse - og fjernsynet passer da meget godt dertil! ;)

  Efterårshilsner
  /Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da lidt sjovt det fjernsyn:-) Jeg nænnede ikke at smide det ud.
   K.h.
   Christina

   Slet