torsdag den 28. juni 2012

Sus i skørterne

Selvom sommeren endnu ikke rigtig har indfundet sig, har jeg syet endnu en nederdel til Carla - denne er en halv sol syet af retro sengetøj og lilla ribkant. Jeg har masser af stof tilbage og overvejer også at lave en spencer eller en tunika. Jeg synes der er en stor tilfredsstillelse ved at sy af billigt genbrug:-)


6 kommentarer:

 1. Sikke meget du får syet! Nederdelen er rigtig fin. Jeg kan også godt lide at gå i gemmerne og finde stof - så kan jeg vist også bedre forsvare, at jeg til andre tider køber dyrt stof!

  Kh Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja indtil videre har jeg nået en del, men nu kan jeg godt mærke at jeg begynder at mangle tid til at sy alt det jeg gerne vil. Jeg har det på nøjagtig samme måde; når jeg får syet af noget billigt, så må jeg gerne købe lidt mere:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Den er sørme fin...
  Får ikke lige syet så meget, for mit arbejde i kombination med græsallergi dræner mig en del... Men i morgen kl. 15 er det weekend og så må jeg afsætte lidt tid...
  Jeg synes også det er fantastisk at sy billigt - især når det bliver så sødt som dit er;0)
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eline - hvor er du sød:-)
   Jeg har haft en hård uge arbejdsmæssigt, så kender godt det med at man ikke får syet så meget. Kan se du allerede har været flittig igen.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Så deilig "svingskjørt". Det må være fint å snurre rundt i! Ja, det er flott med gjenbruk.
  :)

  SvarSlet