onsdag den 6. juni 2012

Mere genbrug og en enkel loppe

Jeg har ikke fået vist jer mine sidste genbrugsfund....endnu en tur i den lokale resulterede i lidt sengetøj, som jeg helt sikkert kan sy noget fint af; det hvide med små blå blomster vil være rigtig fint som foer i en spencer og det hvide med grønt mønster kunne f.eks. blive til et par bloomers. Pudebetrækket med lyseblå blomster er også meget sødt, men jeg er endnu helt idéforladt med hensyn til hvad det skal bruges til, så det ryger ind på hylden.

Det lille skab er et nøgleskab, men det mangler vi ikke, så jeg skal lige finde på noget - det skal males og jeg vil skifte grebet, men først må jeg vist beslutte om det er til Carla eller til os.

Porcelænskanden er fra et lille loppemarked og var desværre det eneste jeg kom hjem med (udover en hel del legetøj som Emil ikke kunne leve uden) - jeg var målløs over prisniveauet!

8 kommentarer:

 1. Virkeligt lækre dynebetræk... Det bliver spændende at se hvad du finder på med det ;0)
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak - jeg glæder mig også til at komme i gang.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. skønne betræk, nøgleskabet vil blive så fint med en gang maling og eventuelt lidt tapet, kanden kan jeg godt forstå at du ikke kunne leve uden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tapet er på "måske"-listen....er også i gang med sættekasse, så skal liiiiige beslutte hvad det skal ende med.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. De er nogle fine lopper :) kanden er virkelig fin - var prisniveauet højt eller? Nu ved jeg ikke hvor du har været på loppemarked, men de par gange jeg har været på markeder i kbh er jeg faktisk blevet overrasket over hvor billigt tingene sælges (ift trendsales og netbutikker) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt sikkert billigt ift. trendsales! Men nåv vi finder legetøj i de lokale genbrugsbutikker i området, så koster et rigtig fint spil måske kr. 20 og store biler kr. 10 pr. stk. På det her loppemarked var der f.eks. en bamse Emil kunne tænke sig; kr. 50, en plastikhund; kr. 75 - det synes jeg er FOR dyrt på et loppemarked. Vi fandt heldigvis boder, der havde gode priser, så Emil endte med at slæbe hjem:-)

   Slet
 4. Lækre lopper du får hevet med hjem!
  Jeg sælger ud og rydder op for tiden, nogen gange får jeg "rod" i hovedet af alt det jeg hiver med hjem *griner* men så er det jo godt jeg kan komme af med det igen (så siger vi ikke højt at jeg ofte mister penge på handlerne....) men wtf så spreder jeg glæde i det ganske danske land. Lige nu leder jeg efter et fedt vattæppe til ungernes pulterhjørne...

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - pyt med at du mister lidt på det - så har du forhåbentlig haft glæde af det først;-) God jagt mht. vattæppe - synes aldrig man finder noget, når man går efter noget bestemt.

   Slet