onsdag den 13. juni 2012

Genbrug, post og ballet

Som jeg nævnte i et tidligere indlæg, var jeg på genbrugsrov igår. Jeg var i tre genbrugsbutikker i Roskilde; Red barnet i Allehelgensgade - en rigtig pæn butik, som kun forhandler genbrug til børn. Jeg fandt lidt legetøj, et babydynebetræk i flonel og et juniordynebetræk. Som sagt en pæn butik, men dyrere end de genbrugsbutikker, jeg normalt kommer i. Derefter en tur i Røde Kors´ genbrugsbutik i Roskilde - intet at komme efter. Så videre til Kirkens Genbrug hvor jeg fandt et pudebetræk (ikke noget rigtig fund, men jeg finder på noget) og desuden 3 rigtig fine puslespil og nogle frimærker.Det lyder måske underligt at købe frimærker i en grnbrugsbutik, når man ikke samler på frimærker (og det gør jeg ikke), men se hvad jeg skulle bruge dem til - det er ikke sidste gang, jeg har leget med frimærker.


13 kommentarer:

 1. Det er da SUPER fedt det billede:-)

  SvarSlet
 2. Mange tak Mie - jeg synes det var rigtig sjovt at lave og et overkommeligt projekt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Kjempetøft bilde! Jeg samlet på frimerker som barn, og liker fremdeles frimerker selv om jeg ikke lenger samler på dem. God ide´å lage et bilde av dem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Lige nu står det bare i køkkenet, men det skal helt sikkert op at hænge og jeg skal også have lavet nogle flere, for jeg købte 135 frimærker for kr. 10:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Så morsom gjenbruk !
  Skikkelig stilig :)

  Takk for hyggelig hilsen inne hos meg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Har nu meldt mig som fadt læser og glæder mig til at følge dig på bloggen.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Sikkecsejt billede....vi har haft et vildt godt frimærke-emne i 2.klasse på lilleskolen, og det lyder helt enormt nedstem, men hold da op det var godt. Dansk filantilist-forening er helt oppe på kærnerne;0)

  SvarSlet
 6. Hurra, der røg den joke....de er helt oppe på mærkerne.....

  SvarSlet
 7. jeg er helt vild med dit påfund med frimærkerne, det ser vildt godt ud, sk... godt fundet på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Lotte - jeg skal helt sikkert lave nogle flere motiver....måske en hval eller en elefant - har endnu ikke besluttet det.
   K.h.
   Christina

   Slet
 8. Sikke en sjov ide :) Det ser da virkelig godt ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Jeg glæder mig til at lave andre motiver.
   K.h.
   Christina

   Slet