søndag den 24. juni 2012

Natugler

Nu kan Carla sove med små lilla ugler på bukserne - stoffet er en rest fundet i stof og stil, og jeg mener det er økologisk bomuld. Mønstret har jeg selv lavet, og jeg er godt tilfreds med resultatet.

Jeg har udelukkende lavet mønstret, fordi jeg var doven og gerne ville undgå ydersømmen, og derfor måtte jeg lige i gang:-) Desuden har jeg lavet benene lidt smallere, da jeg synes det passer bedre til natbukser.


12 kommentarer:

 1. De er sørme fine... Det tog mig lige lidt tid at se uglen... Den gemmer sig godt;0)
  Er det jersey - ja det er det vel næsten, når det er natbukser ;0)
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Eline - det er et lidt specielt print, men synes de blev helt okay. det virker lidt mere kraftigt end det andet jersy jeg har.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Det stoffet liker jeg så godt og det er økologisk bomull :) Buksene ble flotte :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak. Jeg syntes også det var så fint, da jeg købte det og havde egentlig planer om at sy noget til mig selv - nu blev det til Carlas natbukser i stedet:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. super fine bukser, uglerne gemmer sig godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Ja, det er ikke sådan typisk ugleprint - de hemmelige ugler, burde indlægget måske hedde.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Det stof ligger også på mit lager, men jeg har aldrig rigtig fået lyst til at bruge det.... Alle andre griber fat i det når de ser mit lager :)
  Men uh hvor ser det fint ud her som små bukser!
  Hvor er de blevet gode. Fedt at du "bare lige" tegner dit eget mønster, du er dælme sej!
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak Libbie! Jeg har altså også haft det liggende længe - skyndte mig at købe det da jeg egentlig syntes det var fint og så var det billigt;-) Men så lå det jo bare dér og nu opstod der et behov for at sy i strækstoffer og det findes næsten ikke på min stof-hylde, så det gav helt sig selv. Det dér med "bare lige" at tegne et mønster sker så heller ikke lige vildt tit;-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Hvor er de bare fine:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - så håber vi bare at man også sover godt i dem:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Rigtigt skønne!!! Hvis man sover igennem i dem, kan du nok tjene mange penge på det mønster :-)) Og falder man så også hurtigt i søvn, står jeg først i køen!! ;))
  Kh Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis de virker på den måde, skal de helt sikkert masseproduceres:-) Nu er vi så heldige at Carla allerede sover igennem, så jeg kan ikke lige teste det (hvilket er helt fint!).
   K.h.
   Christina

   Slet