tirsdag den 12. juni 2012

Flere fund fra loftet

Jeg har tidligere skrevet om hvor heldig jeg var i forbindelse med at et loft skulle tømmes - det kan du læse om her og her. Der var lidt flere fund, som jeg nu er den heldige ejer af - en hjemmesyet slå-om-nederdel og en hjemmesyet kjole. Skønne modeller i det fineste stof, så jeg glæder mig til jeg en dag kan putte Carla i originalt 70´er-tøj, men det varer lige lidt, da jeg vil gætte på, at det er størrelse 5-7 år. Idag har jeg været i 3 genbrugsbutikker - fandt lidt, men ikke det helt vilde - Jeg satser på at få taget billeder af det senere, så I kan se det i morgen.8 kommentarer:

 1. Nej hvor nogle skønne sager... Det er lige sådan noget jeg er vild med :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karen Elisabeth - jeg er også meget glad for det og lige lidt ekstra glad fordi hende der har syet tøjet, betyder meget for mig:-) God bedring med Alba.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Mium, saadan nogle fund er guldet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er det helt sikkert! Jeg er vild med tøjet - kunne godt tænke mig at finde sådan et kjolemønster, når Carla bliver lidt større.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Gjenbruk av gamle barneklær er supert :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er så dejligt! Synes også jeg er rigtig heldig.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Svar
  1. Mange tak - og så var det jo ikke engang noget jeg ledte efter, men var bare så heldig at få det forærende - SÅ dejligt.
   K.h.
   Christina

   Slet