lørdag den 23. juni 2012

Gul

Inspireret af denne herlige blog, har jeg været rundt i huset og tage billeder af lidt gule indslag - jeg jeg kan se at andre har taget udfordringen op, og jeg synes det er en sjov idé. Det blev til lidt blandet gult; legetøjsfugl fra min mors barndom, kande fra min mormor, Carlas legetøj, gul ramme med egen tegning, hjemmelavet hus med gult tag, en af yndlingsbøgerne, eget maleri, lækre sko, søde badeænder og en trøje.

Der var masser af andet gult at vælge imellem....bl.a gult sengetøj, retroelefanter, Peter Pedal bog, børnenes tøj og mit eget (nogle af kjolerne har jeg vist her) , legetøj, stof, opbevaring osv.


Her er det på krea-fronten blevet til et par små-projekter; betræk til renseribøjler syet af sengetøj fra genbrugen og superheltekapper til Emils tøjdyr.
Igår var vi til sommerfest i Emils SFO - regnen stoppede heldigvis da festen gik i gang og vi havde nogle rigtig hyggelige timer. Der var hoppeborg, skydebod, flødebollekaster og boder der solgte forældrenes medbragte kager - blandt andet disse som vi havde med:

8 kommentarer:

 1. Gult er kult! Og den lille supermann kappen til bamsen var jo bare så søt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Det var bestillingsarbejde...når man er 5 år ved man virkelig hvad man vil have....jeg prøvede med diverse billigt stof, men nej; nyindkøbte stjerner fra Robert Kaufman og sådan blev det.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Skønne gule sager! Og lækre kager, ser det ud til :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Kagerne var et hit....44 stk og i morgen skal jeg bage igen:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Tak for din søde kommentar hos mig:) Så måtte jeg jo lige et smut forbi dit univers. Jeg læste Niceville sidste jul, og ku' slet ikke lægge den fra mig. Har du set filmen?
  Knus fra Elisabeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da så lidt. Jeg havde det helt på samme måde med bogen - jeg har desværre ikke set filmen, men det bør jeg måske?
   K.h.
   Christina

   Slet
  2. Det synes jeg bestemt! Nu gik der godt nok over et år, fra jeg læste bogen, til jeg så filmen - ofte har filmene det jo med at skuffe lidt i forhold til bøgerne.

   Slet
  3. Jeg læste bogen lige da den blev udgivet på dansk, så det er jo laaaaaaaang tid siden. Måske skulle man skaffe filmen og se den i sommerhuset en regnvejrsaften, hvis vi skulle få sådan en.
   K.h.
   Christina

   Slet