onsdag den 27. juni 2012

Godnat og sov godt

Carla vokser og vokser og jeg skal have sorteret i hendes tøj - heldigvis har jeg syet lidt på forskud, hvis man kan kalde det det, men det er jo mest sådan noget som kjoler, bukser og buksedragter....nattøj havde jeg faktisk ikke overvejet, men det mangler vi, så nu blev der syet et par natbukser af en mørkebrun jersey-rest fra stof & stil - der var en fejl på stoffet, så jeg fik det næsten kastet i nakken, og man kunne nemt klippe udenom, så det er et par meget billige natbukser - så må man vel gerne shoppe lidt mere, ikk´?

Jeg skal lige tjekke hvad jeg har liggende, som egner sig til natbukser, for vi kan nok ikke klare den med to par.....det tyder på at jeg må en tur i stof & stil i nærmeste fremtid - det klager jeg så ikke over.


14 kommentarer:

 1. hvor er de fine, og en shoppetur efter stof er ikke sådan at kimse af, jeg ville ønske at jeg havde en stof og stil lige i nærheden for de har så meget fint og ofte gode tilbud i deres butikker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lotte - jeg er helt ærligt også meget begejstret for stof & stil for jeg kan altid finde noget fint og ret ofte også billigt. (og så er det kun en omvej på 10 minutter på vej hjem fra arbejde....at jeg så kan bruge en time derinde er jo en anden sag;-)).
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Svar
  1. Mange tak - dejligt når man kan lave noget for næsten ingen penge:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Svar
  1. Tak tak - jeg må vist lave lidt flere:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Lækre lækre, SÅ fine Christina.
  Emil mangler også nattøj (åh gud hvor blir han lang), min mor havde noget ok fint jersey liggende som jeg hellere må få sat saksen i :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Min Emil gider overhovedet ikke nattøj, så jeg må nøjes med at sy til Carla. Du må da i gang med din mors jersey Libbie!
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Hvor er de søde. Mine piger mangler også nattøj. Jeg var i tur i stof og stil i går og kunne se de havde startet udsalg, så jeg skal i gang med nogle natkjoler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha Dorthe...det er ikke godt for mig at vide at der er udsalg - nu bliver jeg jo nødt til at tage derud i morgen! Glæder mig til at se dine natkjoler.
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Der er lækre - printet minder helt om IdaT...
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det synes jeg altså også og så til næsten ingen penge! Mere af den slags;-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. hvilke mønster har du brugt til bukserne :o)

  de er rigtig fine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fra Onion og hedder pludderbukser (nr. 10009 - baby sæt), så det er ikke et decideret natbuksemønster, men det generer vist ikke Carla:-)
   K.h.
   Christina

   Slet