tirsdag den 19. februar 2013

S for Status

Idag skal der gøres status over forbrugsfri februar....for fra i morgen og indtil mandag tager jeg nemlig en lille vinterferie-pause fra konceptet - dermed ikke sagt at der bare skal shoppes igennem, men det er mere eller mindre tradition at vi tager ud og spiser når vi holder ferie og det bliver altså ikke droppet, selvom jeg synes forbrugsfri februar er en god ting og desuden skal vi nok også i zoologisk have, som vist heller ikke kommer i kategorien "nødvendig":-)

Indtil videre har jeg købt følgende som ikke er madvarer eller andet til husholdningen:

-Sko til Emil (nødvendig da han efterhånden kun kunne passe sine støvler)

-To par strømpebukser til Carla (nødvendig da det var til fastelavnskostumet og de blev kun solgt med to par i hver pakke)

-Et par leggings til Carla (unødvendigt....var egentlig til fastelavn men strømpebukserne sad bedre)

-Sort bluse til Carla (nødvendig til fastelavnskostumet)

-To hovedpuder (den ene nødvendig for den havde jeg lovet Emil allerede i januar og da der var rabat hvis man købte to, gjorde jeg altså det:-)).

Det er simpelthen hvad jeg har købt siden den 1. februar og nu er det den 19., så status er at jeg har købt et par leggings og en hovedpude, som ikke var nødvendige - det er da ret godt gået (I min verden er det faktisk MEGET godt gået, da jeg er temmelig god til at shoppe;-)).

Hvordan er det mon gået for de andre, der deltager i forbrugsfri februar???

Her er lidt af det jeg gerne ville have købt til mig selv i h&m, hvis det ikke var forbrugsfri februar


 Dagens stof er S for Smølfer
20 kommentarer:

 1. Jeg syntes det er flot du ikke har købt mere end det du har skrevet :-)
  Hvornår skal i i zoo? - vi skal i københavns zoo i morgen :-D
  Super fedt tøj du har fundet i H&M, 2 af bluserne kunne jeg da godt bruge :-)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber I havde en god tur i zoo - vi skal afsted i morgen og vi glæder os.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Du er da super sej Christina... 1 Marts er du nødt til at købe den stribede kjole i H&M, for den er da bare for cool.
  God dag Kh Anja.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - jeg er helt enig - jeg SKAL have den stribede kjole!
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Ahrmen det gik jo bare slet slet ikke for mig *ha ha* omg men jeg er frisk på en ommer :)
  Jeg er crazy med den gule kjole. Meget kan der siges om H&M, men de har altså nogen fede ting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er jeg også vild med:-) Nej Libbie - det klarede du altså ikke specielt godt, men du gjorde da et forsøg:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Jeg meldte mig heldigvis ikke til forbrugsfri februar, for jeg havde dumpet med stort D.
  Jeg elsker at shoppe, men er til gengæld også super god til at finde undskyldninger for hvorfor lige præcis den ting er helt nødvendig - ja faktisk noget jeg ikke kan leve videre uden ;0)
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er faktisk også utrolig god til at shoppe, men er imponeret over at jeg har behersket mig så meget som jeg har:-) Der er jo bare det at jeg så sikkert går shop-amok i marts i stedet, men pyt med det.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Du får ros af mig, for trods alt at ha' klaret det så flot, som jeg altså synes du har - jeg meldte mig ikke, da jeg havde planlagt en masse shopping på forhånd, høhø, og det er da også gået HELT agurk denne måned. Status? Det tør jeg slet ikke opgøre ;-) Omend det kunne være meget fornuftigt at sætte sig ned og gøre det á la Luksusfælden ;)
  Den dér gule kjole.... Kan du høre det?? Den hvisker "køb mig, køøøb mig til marts!" ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan SAGTENS høre den hviske....jeg er nærmest panisk angst for at den skal blive udsolgt! Hihi - så var det vist meget godt at du ikke meldte dig til forbrugsfri februar:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Det har du da indtil videre klaret godt ;)

  Og super flot telefonsleeve du har lavet :) Så under dit pixietui at du også har problemer med at undertråden laver løkker - det gjorde min også BIG TIME da jeg lavede mit sleeve, VILDT irriterende - må lige prøve om det hjælper at smøre maskinen, som du blev råddet til for kan da ikke lave gaver til andre så længe den gør sådan ;)

  Kh Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Og så lige en kommentar med det rigtige log-in, så du kan se at det var mig der skrev ;)

   Slet
  2. Tak Karina. Ja, jeg skal også prøve at smøre min symaskine, for det er da SÅ irriterende og som du skriver kan man jo ikke lave noget til gave når det ser sådan ud.
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Det er da bare super godt gået, Christina!:)
  Jeg har købt både lysekrone og maleri til stuen, så det er vist ikke heeeelt godt klaret af mig;) Til gengæld har jeg ikke købt tøj;):) Åha, det er altså lidt af en udfordring med sådan en forbrugsfri februar!

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså alene det at du ikke har købt tøj er nok til at imponere mig;-) Lysekronen og maleriet var nok MEGET nødvendigt, så du klarer det også fint.
   K.h.
   Christina

   Slet
 8. Totalt sødt smølfestof. Blev lige taget tilbage til Johnny Reimar og Smølferne, der sang 'Åh Astrosmølf Verden er så stor!'

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har jo faktisk holdt i hånd med Johmmy Reimar og var liiiige ved at blive en smølf;-) Men så kom min mor og hentede mig, hvilket nok var meget godt.
   K.h.
   Christina

   Slet
  2. Hahaha... hvor super cool! : )

   Slet
 9. Uuuh, elsker smølfer :)

  Hmm, jeg tør næsten ikke tælle sammen hvad jeg har fået købt.. To viskestykker, servietter og garanteret flere ting jeg allerede har glemt.. Dog har jeg ikke rigtig købt noget tøj, og ja, det er også noget af en bedrift.. hehe.. Jeg har dog været meget tæt på at købe nogle lækre sko på Nelly.. Uuuuh...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih hvor er du dygtig! Du må lige vente en uge med at bestille de sko....tro mig - jeg kan sagtens sætte mig ind i hvor svært det er;-)
   K.h.
   Christina

   Slet