onsdag den 27. februar 2013

Ø for øvelse gør mester....

....og jeg har bestemt ikke fået øvet mig nok, så jeg er ikke HELT tilfreds. Jeg har forsøgt at indbinde en bog i stof og resultatet er i kategorien OKAY, men ikke mere end det. Måske var det også lidt dumt at mit første projekt i denne stil er en bog med ryg - det havde været noget nemmere med et ringbind, så det skal jeg vist lige øve mig på næste gang.

Bogen er en 10-års dagbog og fra nu af vil jeg skrive lidt i den i hvert fald 2-3 dage om ugen. Tænk hvis jeg bliver ved i 10 år - så bliver det da sjovt at se tilbage i den og læse hvad vi foretog os den 27. februar 2013.
Sådan så den ud før jeg gik i gang
 

Dagens stof er Ø for Øvelse.....de søde gardere er helt sikkert på øvelse;-)

 

16 kommentarer:

 1. Sjov idé med dagbogen - indbindingen ser da fin ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er kun tre linier pr. dag, men det er meget sjovt at skrive lidt.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Christina, som altid kan jeg ikke se hvad du mener, når du siger at det ikke lykkedes så godt :) Du er hammer dygtig! Der er vist intet i vejen med den indbinding!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er bare så sød:-) Hjørner kunne være bedre og så kan jeg ikke gennemskue hvordan man gør det "rigtigt" ved ryggen uden at skulle skille bogen ad.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Det ser rigtig flot ud. Kan ikke lige få øje på hvorfor den kun er okay :)

  SvarSlet
 4. Det slap du da haederligt fra. Faktiskt en god idé med dagbog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lin - nu håber jeg at jeg fortsætter med at bruge den.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Sikke en sød ide med den dagbog. Lige nu og her tror man jo at man kan huske alt det sjove der sker! Men hurtigt at vi jo videre til det næste NU og glemmer de små detaljer.
  Tror jeg må have fat i sådan en dagbog:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig lige præcis sådan det er. Jeg kan jo bare se hvor gode vi synes vi er til at huske en masse om Emil, men hvis jeg slår op i den smule jeg skrev om ham, da han var lille, er det ikke alt vi husker korrekt.
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Det ser da fint ud. Jeg skrev dagbog i tyve år. Fra jeg var 10 til jeg var 30. Det er sjovt at læse i nu :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor sjovt at du har skrevet dagbog så længe. Jeg skrev også dagbog som barn/teenager og enkelte gange siden - jeg synes det er rigtig hyggeligt at læse nu.
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. God ide, jeg brugte min gamle blog til foto en gang pr mdr da pigerne var helt små, men at skrive i 10 år ville være en dejlig ting at have.. Og bogen set flottere ud nu end før

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da en god idé på din gamle blog! Nu hvor der kun er tre linier pr. dage er det jo begrænset hvad man kan skrive, men lidt er bedre end ingenting.
   K.h.
   Christina

   Slet