torsdag den 14. februar 2013

2 x heldig og en lille smule uheldig

Jeg er en af de mange der har fået blomster i dag, og da vi ellers ikke er nogle af dem der gør noget ud af valentinsdag, skal I helt sikkert se den fine buket, jeg har fået af min mand - jeg fik desuden en stor flot glasvase.

Det er ikke kun i dag jeg har været heldig - forleden vandt jeg nemlig en lækker giveaway hos Hvad bier taenker og er nu ejer af et fint sæt sengetøj til Carla - hun er allerede meget begejstret for det og råbte neeeeeeej, da hun så det.

Så var der det med at være uheldig....eller det kan man jo nok ikke engang kalde det, men jeg så Anjas fine DIY på pixibogsetui og det var da lige et projekt for mig, men resultatet er virkelig sølle (Anjas DIY er altså rigtig god, så det er bestemt ikke dér problemet ligger:-)).

Problemet var at jeg nærmest skulle trække stoffet igennem symaskinen (der er 4 lag bomuld) og det er jo ikke ligefrem noget der pynter på stikningen. Mine hjørner blev heller ikke gode, så dem skal jeg klippe lidt anderledes næste gang - jeg tror simpelthen mit sømrum var for stort og at det er derfor det fremgår så tydeligt at hjørnerne er klippet skrå. Desuden har jeg nu for anden gang oplevet at symaskinen har problemer med at sy over elastikken...undertråden laver en masse løkker og det ligner noget der er løgn - jeg har klippet det værste af på billedet, men det kan stadig ses - trænger min symaskine til et eftersyn eller er det helt normalt???12 kommentarer:

 1. Dejligt med blomster og lækkert sengetøj.
  Min undertråd laver også 'løkker' indimellem. Har egentlig ikke lagt mærke til om det er ved bestemte ting. Jeg tilskriver det min manglende erfaring/evner - men det kan jo ikke være det samme hos dig. Du er jo en sy-dronning! Så desværre ingen god bud herfra... : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - total sydronning eller noget....hvor er du bare sød.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Jeg har også prøvet at lave et par etui'er til pixibøger, men i den DIY, jeg fulgte, syede man den sammen på vrangen og lod et hul stå åben, så man kunne vende den. Dvs, ingen synlig søm på retsiden... Men derudover, synes jeg altså ikke, den er så slem:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den her bliver også syet sammen på vrangen men når man så lukker hullet på retsiden, laver man en pyntestikning og Anjas version bliver rigtig fin på den måde, så jeg bliver nødt til at prøve igen:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Jeg synes nu du er meget heldig med det hele ;-)
  Skønne ting!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - jeg er ihvertfald mest heldig:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Min har lige lavet noget lignende. Den sprang ligesom et sting over. Jeg tog brugsanvisningen og rensede den som der stod beskrevet. Så fik den olie og vupti så kunne den igen:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må da lige lure i brugsanvisningen. Tak for tippet.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Argh, det oplever jeg også engang imellem, især ved pludseligt materialeskift eller mange lag. Drønirriterende, især når det er så slemt, at stoffet nærmest er trukket ned til undertråden og man må klippe det fri >.< så slemt er det da heldigvis ikke her, det er et super sødt etui! Og heldige, heldige dig, det er sinpelthen så lækkert, det sengesæt!
  Go' fredag.
  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er jeg glad for at det ikke kun er mig der oplever det:-) Ja, sengetøjet er rigtig fint og vi er meget glade for det.
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Olie!! det er vidst mit råd.. og måske lidt rens..

  jeg har haft samme problem med min gamle maskine.. og det blev værre og værre.. jeg forsøgt at rense den (mente tænkte ikke i olie)

  så da jeg købte min nye maskine fik jeg en Aha oplevelse da sælgeren sagde.. husk at smørre den ofte... øhhh..
  (det har jeg aldrig gjort ved min gamle maskine der er 18 år gammel..) men eftr den har fået en klat olie kører den igen... :o) så nu har jeg en reservemaskine..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal jeg da lige have afprøvet - håber der står noget om det i brugsanvisningen for ellers aner jeg ikke hvor eller hvordan:-) Mange tak for tippet.
   K.h.
   Christina

   Slet