lørdag den 27. oktober 2012

Perler

Et lille lynhurtigt krea-projekt er det blevet til - et par øreringe af hama-perler...det tog vel ca. 5 minutter, så det kunne godt lige klemmes ind i dagens program.

Den største oplevelse idag var et besøg i stof & stil....jeg tror jeg burde afholde et kursus der hedder "sådan bruger du kr. 2.000 på meget kort tid i stof & stil", hvor jeg kom hjem med en hel del lækkert stof. Den anden "store" oplevelse var da vaskemaskinen afgik ved døden....den blev tjekket i tirsdags af elektriker, som ikke kunne finde nogen fejl (det kostede så kr. 1.100 at få ham til at konstatere det), men idag var den gal igen, så nu bliver den udskiftet.

10 kommentarer:

 1. Hi hi God beskrivelse. Jeg har prøvet både det med stof-amok og det mad penge ud af vinduet da vaskemaskinen skulle erklæres død. Jeg må læse med og se om der kommer flere indlæg jeg kan genkende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Først og fremmest velkommen til - hvor dejligt du har lyst til at blive hængende! Ja, helt ærligt....møg-vaskemaskine! Og det er jo ret svært at leve uden:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Øv, sådan en vaskemaskine er jo umulig at leve uden - men pengene til en ny er lidt mere 'sure' at bruge end de der 2000 i en stofbutik;):)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også det var en laaaang uge uden vaskemaskine:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Så alt i alt en halv pebret dag, kan man vist godt sige. Glæder mig meget til at se dine stoffer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det helt sikkert! Men de penge der blev brugt i stof & stil følte jeg trods alt at jeg fik en masse for:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Jeg kender godt det med at bruge penge på ingen tid i krea butikker;-)
  Fine øreringe!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da altid noget at vi kan prale af at vi er effektive når vi shopper:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. I dag gik jeg i stof og stil efter 3 fyldpuder og kom ud med en bærepose fuld af alt muligt andet. Det er jo lige til luksusfælden, så nu må jeg bruge det jeg har på lager - krea-shopping i november måned er hermed forbudt :) Det er så surt når det er de store ting der ryger (gud, 1100 kr for at få ham til, at kigge på den!) Min bil gik død ved supermarkedet i dag og blev hentet af tophjælp og bragt til mekaniker... tør slet ikke tænke på, hvad det kan føre med sig af udgifter :S

  SvarSlet
  Svar
  1. Pyha - sådan noget med bilproblemer det er bare frygteligt! Jeg håber det var noget der kunne laves forholdsvis billigt (men det er det sjældent). Jeg hepper på dit nul-krea-shopping-projekt:-)
   K.h.
   Christina

   Slet