lørdag den 6. oktober 2012

Brugt men lækkert

I søndags blev det temmelig impulsivt til en halv time på et loppemarked i nærheden - jeg var færdig med arbejdet kl. 14 og loppemarkedet lukkede kl. 15, så vi fik travlt med at pakke børn i bilen.

Der var egentlig ikke det helt vilde, men jeg fandt da to runde duge, som jeg helt sikkert kan sy noget af - kr. 10 pr. stk - det er en pris jeg kan lide! Vi købte også noget billigt legetøj til Emil...det er altså fantastisk med genbrug.

Jeg har også fået købt lidt sengetøj fornylig; bamse og kylling har jeg købt både som junior- og baby-sæt. Desuden har min mors veninde foræret mig tre smukke bøjler - jeg er vild med dem!

Idag er der blevet klippet to par bukser og en kjole, så nu skal jeg bare bruge lidt tid ved maskinen - måske bliver det først på mandag, for i morgen  har jeg fødselsdag og får besøg af min dejlige mor om aftenen. Om dagen skal vi heppe på min seje mand til eremitageløbet.

God weekend.
12 kommentarer:

 1. Fine tekstiler du har fundet. Tillykke med fødselsdagen i morgen. Håber du får en rigtig dejlig dag...
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også jeg var ret heldig og så en dug til kr. 10 og så gav hun endda Emil noget legetøj gratis. Mange tak - jeg havde en hyggelig fødselsdag.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Åh Bamse og Kylling stoffet! Jeg havde selv gardiner og sengetøj med det! De fejrede også Bamses fødselsdag i dag (30 år!) i radioen. Jeg var på arbejde, på mit fritidsjob i Cafeen på Rigshospitalet. En sygeplejerske undrer sig over vi hører Bamse og Kylling, og jeg siger at det er fordi vi fejrer hans fødselsdag - hun undrer sig mere - men jeg må forsikre hende om at det er en sang i radioen, og ikke en vi selv havde sat på (Det var nemlig det hun troede!) Haha.
  Tillykke med din fødselsdag i morgen, jeg håber du får en rigtig dejlig dag!
  Og virkelig lækre duge - er sikker på du finder på noget godt at sy af dem - som altid.
  Fortsat god lørdag aften
  Kh Anne-Sofie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor hyggeligt at du havde gardiner og sengetøj af det. Hihi - morsom historie og jeg kan egentlig godt forstå hvis hun undrede sig, da hun troet I selv havde valgt sangen.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Ihh tillykke med i morgen.
  Jeg er vild med det med Bamse og Kylling, det har jeg også lidt af herhjemme :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Rikke. Jeg synes også det er fint og har kigget lidt efter det og pludselig finder jeg både baby og junior-sæt - heldige mig:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Sikke nogle fine lopper :)

  Hjertelig tillykke med fødselsdagen i morgen, håber du får en skøn dag! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også jeg var lidt heldig:-) Mange tak - jeg havde en dejlig dag.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Tillykke med fødselsdagen : )
  Du kan måske få dig et par nederdele med swing i af de runde duge - ved jo du er en kjolepige siden du viste garderoben frem!
  : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette. Jeg tror faktisk det ender med et par nederdele:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Hvor er de bare fine, de duge. Og perfekte til nederdel - jeg har lavet nogle stykker til Emma og en enkelt til mig selv. Det er både let - og bliver SÅ fint. Glæder mig til at se, hvad du finder på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Så må jeg da lige ind på din blog og lade min inspirere - det ville jo være dejligt med et par nederdele.
   K.h.
   Christina

   Slet