onsdag den 3. oktober 2012

Når Emil er kreativ

indtil videre står den stadig på masser af arbejde, men idag har jeg da lige nået at læse lidt blogs - ah, dejligt at følge lidt med, og i weekenden skal jeg sidde ved symaskinen!

Nu hvor jeg ikke selv har tid til at være kreativ, så nyder jeg ekstra meget at min dejlige Emil sidder og klipper og klistrer - forleden lavede han disse papirmus med perle som næse - han virker meget koncentreret imens, og han har lovet at lære mig, hvordan man gør;-)

Udover det har han også lavet et armbånd (jeg har sagt at jeg ønsker mig sådan et til min fødselsdag, men som han siger, er det jo ikke sikkert at jeg får det).

Desuden billede af en robot Emil og jeg har lavet af toiletruller og emballage, og et lille udpluk af vores hjemmelavede zoologiske have....bemærk lige hegnet, hvor stregerne bliver kortere og kortere - Emils tålmodighed var opbrugt!
22 kommentarer:

 1. Det er nok noget af det mest hyggelige jeg har set længe :-)

  SvarSlet
 2. Svar
  1. Taaaak:-) Jeg synes jo han er helt fantastisk;-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Det er da bare hygge på et højt plan!:) Jeg glæder mig til, at min pige er så stor, at hun også selv kan komme op med så fine idéer som din Emil. Hvor må det være dejligt for sådan en kreamor at opleve sit barn tage initiativ og have lyst til kreative aktiviteter:)
  Han er dygtig, din Emil:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - jeg nyder virkelig at lave den slags med ham. men også når vi bare sidder og tegner - den dér fantasti et barn har, er fuldstændig fantastisk.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Selvom du har travlt, ser det alligevel ud til, at i hygger gevaldigt... Skønne ting ham Emil har fabrikeret...

  SvarSlet
  Svar
  1. Den smule fritid jeg har haft, har jeg brugt på familien - det giver lidt overskud, synes jeg...når man ellers har travlt.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Skønne ideer og ren hygge! :o))
  Kh Elena

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Elena - det er nemlig rigtig hyggeligt og jeg glæder mig til der er lidt mere tid til den slags igen.
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Skøn kommentar fra ham "det er jo ikke sikkert du får den"..:) Elsker når de begynder at bruge de voksnes udtryk..:)!! Aske holder fri fra børnehave idag, så måske vi skulle lave en zoologisk have ligesom jer!! Tak for ideen;)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, det er virkelig morsomt - Emil taler meget voksent...man er vel skolebarn nu;-) og så kigger vi voksne på hinanden og smiler. Håber I havde en hyggelig dag.
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Så mange søde ting han har laget. Papirmusene ville blitt fine i en ramme på veggen og den roboten var herlig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig god idé med mus i ramme - det skal afprøves.
   K.h.
   Christina

   Slet
 8. Hvor er han dygtig - elsker jeres lille zoo :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk et hyggeligt projekt og man kan jo vælge at gøre meget mere ud af det end vi gjorde:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 9. Sikke nogle fine ting og jeg ville helt klart satse på sådan et armbånd i gave :-)

  SvarSlet
 10. Det har bare været nogle gode timer, I har haft dér. Og nyd, at han har haft tålmodighed til at være med, for det er bestemt ikke alle børn, som kan det:-) Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nyder det virkelig også. Han tager ofte initiativ til et projekt og få gange siger han, at nu kan jeg bare gøre det færdigt, men som regel siger han, at man jo skal gøre det færdigt man er startet på (det gik de meget op i i børnehaven og det hænger ved:-)).
   K.h.
   Christina

   Slet
 11. Hvor er han god. De er godt nok søde de mus. Børnekunst er nu fantastisk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina. Jeg synes det er så fedt når han har lyst til at lave sådan noget og her hos os er der masser af plads til børnekunst.
   K.h.
   Christina

   Slet