torsdag den 11. oktober 2012

Gammelt og godt

Som I ved er jeg generelt glad for genbrug. Jeg er ekstra glad når det er noget der har en historie, og derfor lod jeg mig inspirere af Elisabeths indlæg om hvordan de bor...med loppefund og arvede ting.

Her er et udpluk af de ting I vores hjem som har en historie fra familien - jeg føler tingene har en helt anden sjæl, end hvis man køber nyt.Fin porcelænslampe fra mine bedsteforældres hjem, der hænger i vores gang - jeg vil skifte ledningen til en stofledning i stedet. Gammelt ur der desværre ikke virker. Fine smykker, der har tilhørt min mormor. Gammelt køkkenskab fra mine oldeforældre.


Smuk porcelænsbakke. Fint skab der stod på min mors værelse, da hun var ung....der var sat Elvis-plalater op inden i. En fin gammel kiste, der stod på mine bedsteforældres loft. Min mors gamle nederdel - oprindelig lang, men jeg har syet den om.

14 kommentarer:

 1. Dejlige ting>:)

  Kunen have set sjovt ud med Elvis plakater i!
  Især lampen synes jeg er skøn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lampen er jeg også særligt glad for og jeg er glad for at min mand ikke modsatte sig at den kom op:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Jeg synes også det er så hyggeligt med ting der har sjæl og charme. Det giver et hjem meget mere atmosfære. Jeg er også helt faldet for den skønne lampe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig. Og så er det lidt sjovt at de to skabe flyttede med mig da jeg flyttede hjemmefra så nu har jeg efterhånden haft dem i lang tid.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Hvor er det nogle skønne ting - jeg er vild med antikke sager, især arvede genstande, med sjæl. Desværre er min mand virkeligt antik-angst, som i virkeligt angst! ;-) Så der er ikke mange arvede genstande her hos os (kun små ting, jeg kan snige ind hist og her).
  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - hvor morsomt. Her er jeg nok værst med at der er nogle ting jeg bare ikke vil have ind i hjemmet, men generelt er vi rimelig enige....men jeg må også æde nogle kameler engang imellem. F.eks. en blå kontorstol som har været min afdøde svigerfars...jeg ville gerne have noget mere smart, men den bliver hvor den er for Caspers skyld:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Skønne ting!! Jeg har også sådan en lampe, men med perler der hænger ned. Hvor er det fedt, at du har syet din mors nederdel om:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det sjovt at du også har sådan en lampe - jeg tror at mine bedsteforældre havde to forskellige størrelser. Morsomt at du nævner det med perlerne for det var der altså også på denne, men engang stod den på gulvet og så spiste vores skildpadde perlerne - det lyder virkelig dumt, men det er rigtigt.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Skønne ting du har i dit hjem, de oser af hygge pg har sjæl som nye ting slet ikke har.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - sådan har jeg det også. Også selvom jeg kan blive helt vild med hvordan der ser ud i et møbelkatalog, men sådan kommer jeg bare aldrig selv til at bo, da jeg ikke vil undvære de gamle ting.
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Jegelsker at se sådanne nogle ting fra andres hjem. Og nåede ikke forbi dig på bloggen i søndags- men her kommer lige et forsinket tillykke med fødselsdagen: " i søndags var det Christinas fødselsdag, hurra, hurra, hurraaaaaaa. (håber ikke du kunne høre, hvor dårligt jeg synger, men meningen var god) Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for den dejlige fødselsdagssang - jeg nød den:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Sikke en masse fine ting I har i jeres hjem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak - jeg er også rigtig glad for dem og jeg er en rigtig gemmer, der ikke nænner at skille mig af med tingene.
   K.h.
   Christina

   Slet