fredag den 19. oktober 2012

Filtkugler på snor

Så var idag absolut sidste chance for at rode med budgetterne, for på søndag tager jeg til Tyskland for at fremlægge dem mandag. Det betyder helt sikkert mere normale arbejdstider og jeg kan næsten ikke vente - har klippet to par bukser til Carla og har også et par andre igangværende projekter.

Idag blev det til noget praktisk - vi kunne godt bruge et par bordskånere så gang i filtkugler og tråd og så blev resultatet nedenstående - på ingen måde revolutionerende, men meget praktisk.

Jeg fik også pyntet et billigt hårspænde til Carla....en hæklet blomst blev limet på. Jeg har også lavet et par stof-sløjfer som skal sættes på spænder - jeg tror det bliver fint.

Rigtig god weekend.


13 kommentarer:

 1. Fine bordskånere... Så har du fået dem i farver der lige passer til jer. Smart...
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - de er taget i brug idag og så rigtig fine ud på bordet.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. ....Og så smækker du bare lige 47 ringe med filtkugler på udenom, så har du et Hay Pinocchiotæppe :-D Fine er de, jeg har stået i søstrene et par gange og overvejet at fylde kurven (i bogstaveligste forstand!).
  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare at komme i gang:-) Jeg gad virkelig godt at have sådan et tæppe - de er SÅ fine.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. God ide til bordskånere. God weekend til dig også.
  kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina - dejligt at du er tilbage i blogland.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Jeg er vild med filtkugler og hvis de findes billigt et sted så fylder jeg kurven og laver et pinocchio tæppe. Hvor mange kugler man mon kan få for 4500kr?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha -Jeg tror du kan få en del Anne-Sofie, men det er godt nok også et stort arbejde:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Hvor smart. Har tit tænkt på hvad man lige skulle med de der filtkugler - og du gav mig svaret. Det tror jeg også jeg vil prøve.
  Bliver dejligt, når du får mere tid til familien og det kreative. Nogen gange fylder jobbet lige rigeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også nogle andre projekter jeg skal have afprøvet, men jeg må lige se om jeg kan finde filtkugler billigt et sted. Synes også det ser fint ud på diverse ophæng.
   K.h.
   Christina

   Slet
  2. Det glæder jeg mig til at se, dine øvrige projeketer. Søstrene Grene har ofte filtkugler, og de plejer at have yderste rimelige priser.

   Slet
 6. Jeg fik købt mig et lager filtkugler i sidste uge - tænkte de skulle forvandles til en uro til Evie Anna, men din idé med bordskånere er nu også god!:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig god idé med en uro - det håber jeg du gør! Jeg så en på nettet idag og synes den er rigtig sød...jeg overvejer at lave en til Carla som hun kan kigge på ved puslebordet.
   K.h.
   Christina

   Slet