torsdag den 18. oktober 2012

Model for en dag

Nej, vel? Nå, men I skulle lige se mine bukser på - de bukser som jeg nævnte i dette indlæg. Jeg vil jo stadig sige at kønne er de ikke, men hold op hvor er de behagelige! Og jeg hoppede direkte i dem, da vi kom hjem fra en rigtig hyggelig dag i forum, hvor vi så Walking with dinosaurs...i selskab med selveste kronprinsen og familie...ja, ja, man mænger sig rigtigt:-)


Og nu jeg var i gang med at lege model, så syntes jeg også, at I skulle se min nye kjole, som jeg har købt af dygtige Trine. Jeg er vild med denne model og ville ønske at det stadig var muligt at købe mønstret, men nu var jeg heldig at kunne købe Trines kjole, og det er jeg rigtig glad for - den er lige lidt stor (så den er strammet lidt ind med klemmer på billedet), men jeg er sikker på at jeg lige kan sy den lidt ind. Jeg burde vist lige have taget et par sko på, men I må leve med det som det er.
 


30 kommentarer:

 1. Du er en god model! ;o) Pyt med buksernes udseende - jeg kan næsten fornemme hvor behagelige de er :o) Og super fin kjole! Det er et stykke tid siden jeg har kigget på hendes blog sidst, men gættede at det var hendes arbejde ved første blik på billedet :o) Så flotte mønster og farve - klæder dig rigtigt godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også kjolen er så fin, så jeg var heldig at jeg fik fingrene i den.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Bukserne oser af hygge og behagelighed, og dét er jo også en vigtig del af liver ;O)
  Kjolen er rigtig sød, og farverne klær den smukke model.

  Mona

  SvarSlet
 3. Årh, hvor er den kjole smuk... Wow altså...
  /Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Jeg er også meget glad for den.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Så smuk en model du er ;)

  Hvad for et mønster har du brugt til bukserne? De ligner lige sådan nogen jeg drømmer om som hyggebukser til mig selv nemlig :)

  Kh Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Karina. Jeg tjekker lige hvilket mønster det er.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. jeg elsker de der hængebukser - synes at du ser ret fin ud med dem på, eller bukserne ser fine ud fordi du har dem på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - det var rigtig sødt sagt:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Hvor er du smuk i kjolen- virkelig fin! Og den type bukser kan man ikke have for mange af;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tak Mille. Det er virkelig hygge-bukser:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Uha uha ligefrem med de kongelige på tur, jo jo det kan sagtens dupere sådan en ægte sønderjyde som mig *ha ha* hvor er du dejlig Christina! Og jeg synes de bukser ser super lækre ud (jeg er jo sådan én der bor i mine grå natbukser så snart jeg kommer hjem fra arbejde) En veninde har advaret mig og siger at jeg skal passe på at Tommi ikke blir træt af det :)
  Nå men altså den kjole lurede jeg også på, men kan ikke rigtig finde ud af om jeg skal springe ud i det med de kjoler der, kender du det? Det er vildt smart til alle andre :)
  Smukke søde Christina, tak fordi du lige legede model for os
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg syntes det var ret morsomt at de sad dér lige 4 rækker fra os og Emil gik lige ud foran Prins Christian i pausen. Tommi ved jo hvor lækker du er, så mon ikke han lever fint med de grå natbukser? Jeg er sikker på at du også vil være smuk i kjole!
   K.h.
   Christina

   Slet
 8. Hvor er du smuk, Christina - og jeg synes altså, at de bukser *er* kønne!:) .. men nu er jeg også en af dem som har et par lignende eller 4 i skabet, som ofte bliver taget i brug;):)
  Kjolen er bare helt fantastisk! Wow!:)

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak for din søde kommentar! Af et par hyggebukser, synes jeg at de går an, men Casper grinede godt nok lidt af mig:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 9. hvor er du smuk. kjolen klæder dig rigtig godt! bukserne ser dejligt behagelige ud, men den slags bukser er mere hyggelige end end pæne, som su også selv siger :-) Det lyder som i havde en dejlig og fornem dag :-)
  Kh Vila

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Viola - tak for den pæne kommentar. De er nemlig mere hyggelige end pæne:-) Vi havde en fantastisk dag.
   K.h.
   Christina

   Slet
 10. Smuk model, skønne bukser og lækker kjole! 5 stjerner fra mig! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih jeg får jo helt røde kinder - tak for de 5 stjerner:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 11. Begge var jo fine og de buksene så veldig behagelige ut :)

  SvarSlet
 12. Åhh hvor ser de bare behagelige ud, de bukser. Og kjolen - waouu, hvor er den smuk og hvor klæ'r den dig bare godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det:-) Jeg kunne virkelig godt tænke mig flere af den kjole. Jeg er jo SÅ meget kjole-pige.
   K.h.
   Christina

   Slet
 13. Du klarer da modelleriet til UG, Christina :-) Super dejlige bukser, og det er skønt at have noget behageligt at tulle rundt i hjemme! Smuk kjole også i øvrigt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - tak Pernille:-) Man må jo gerne have lidt hyggetøj på engang imellem.
   K.h.
   Christina

   Slet
 14. Hvor er du smuk i kjolen - som altså bare er rigtig fin! Jeg lover dig, dine hyggebukser er langt flottere end mine (hullede velourbukser, der konstant er smurt ind i grødrester/gylp/banan - så kan man da tale om at være sexet, haha ;-P).
  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Trine! Haha - dine velourbukser lyder meget behagelige:-) Sådan er det jo med små børn, så det hold er jeg med på - forleden præsterede jeg at køre til et møde med min sweater smurt ind i Carlas snot - lækkert...
   K.h.
   Christina

   Slet