tirsdag den 2. oktober 2012

Mormorsmæk

Nu troede jeg lige at vi slap for at have et barn der savler, men hold nu op hvor mundvandet render på lille Carla for tiden.

For lang tid siden købte jeg et mønster i Stof & Stil på hagesmæk og savlesmæk....ingen af dem har jeg afprøvet - før nu - et stk. savlesmæk i mormorstof (ja, det synes jeg det ligner) med fleece på bagsiden. Tror jeg skal lave den næste lidt større, da Carlas buttede hals kun lige kan være der:-). Og så ville det altså have set bedre ud, hvis den var syet med overlocker, men sådan en ejer jeg ikke.

Smækken passer til disse bukser. Det var simpelthen hvad jeg lige havde af kreatid - i morgen er min deadline, så der skal liiiige knokles igennem et par dage mere og så håber jeg til gengæld at jeg får mulighed for at producere lidt i weekenden.

14 kommentarer:

 1. Den er da rigtig fin.. og hvis du ikke havde skrevet det med overlocken, havde jeg ikke spottet det. :o)

  SvarSlet
 2. Er det dén du synes er mindre pæn end min...? For så er du da helt gal på den:-)
  Super fin den er blevet, og synes ikke det gør spor at det ikke er en overlock syning, det er vist bare fordi vi "tror"at det SKAL se sådan ud;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - ja, det er da den:-) Når bare den matcher bukserne så satser jeg på at det er det man bemærker og ikke den knap så pæne kant.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Ganske morsomt, for i dag har jeg også sydd noe som ligner på din smekke. Min pike skal bruke det som jeg har sydd som skjerf nå som det begynner å bli kaldt ute :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor hyggeligt! Og ja, I får det jo rigtig koldt, så god idé.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Den ser da rigtig fin ud Christina. Kan godt se den virker lidt smal i halsen, men der går ikke længe, så bliver de bare lige pludseligt slanke. Bodil er efterhånden bare så slank og lang.
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eline - det kan godt være at du har ret....Carla er begyndt at gå og i den forbindelse kan de jo godt tabe sig lidt.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Den er da bare super fin - og hvor er stoffet fint! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Og så var stoffet jo en gave fra en sød nabo, som desværre (for hende) er holdt op med at sy, så nu har jeg glæde af det.
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Kjempefin, og sømmen ser da helt topp ut!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar - den er ihvertfald praktisk og jeg skal lige have syet et par stykker mere til at matche nogle flere bukser.
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Men den er nu alligevel ret fin... er vild med bandana savlesmækker, de virker ikke ligeså hagesmækket..

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig - jeg er også mere til den model end til de andre.
   K.h.
   Christina

   Slet