onsdag den 13. november 2013

Små stjerner på små bukser

Endnu et par bukser til Carla, men vi mangler dem altså.....Carla er gået en størrelse op i bukser, så det er kun godt at jeg er så ivrig efter at producere.

Disse er, som sædvanlig har jeg lyst til at sige, syet efter minikreas mønster på ballonbukser (ribben er lidt lavere). Det fine stof med stjernerne er fra stofdepotet, og resten er fra stof & stil. I dag har stofdepotet afsendt en pakke til mig (kan næsten ikke vente!) og SÅ er det også slut med at shoppe stof - jeg må IKKE købe stof før den 1. februar (med mindre det er til et specifikt projekt og jeg absolut ikke kan finde noget egnet på lagret).11 kommentarer:

 1. Hvor er de søde. Jeg er vild med at du har brugt det samme røde stof til lommer og foer. Skønne!

  Stofdepotet er et fantastisk sted. Jeg bor (desværre for pengepungen) rimelig tæt på, så jeg har ind i mellem været forbi om onsdagen, når hun har åbent på lageret. Uhh, der er mange lækre stoffer :)

  SvarSlet
 2. Super fine bukser!
  Jeg har og lige syet et par til Asta, men det er desværre en ommer.eg har på en eller anden måde fået snoet stoffet, så bukserne får ikke den rigtige poseeffekt, og de bliver ved med at krybe op...
  Kh. Marlene

  SvarSlet
 3. Fedt. Næe, hvor skønt at hun er vokset, så du kan starte på ny garderobe! : )

  SvarSlet
 4. De er blevet rigtig fine! Jeg syntes også at pasformen på Minikreas ballonbukser er super god til små piger! Og åh, ja, de vokser nogen gange lidt hurtigere end symaskinen kan følge med til... :-)

  SvarSlet
 5. Er vild med farve/stofsammensætning - og til jul bliver de jo hel "julet" ved bare at sætte en rød bluse til. Nogle gange kunne jeg godt drømme om en lille pige - det er ofte svært at bruge mønstret bomuldsstoffer til drenge synes jeg ;o)

  SvarSlet
 6. Flotte bukser. Ikke shoppe, av, den bliver svaer hva??? Man kan jo altid bruge noget nyt stof.

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Lin - jeg bliver nødt til at skrive at jeg endnu ikke har shoppet....det er LIDT hårdt, men jeg skal lige holde en måned mere:-) Måtte lige prale lidt.
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Tak for jeres dejlige kommentarer. Det er bare et rigtig godt mønster. Pia: så må du jo få et barn mere og satse på at det er en pige;-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet