tirsdag den 26. november 2013

Din kreative julekalender

Har I set at der kører en konkurrence på TerraCycle? I ved jo at jeg er stor fan af genbrug og her er genbrug virkelig i fokus. Jeg synes det ser rigtig spændende ud - jeg er ikke sikker på at jeg selv kan nå at deltage - er der nogle af jer der er med?

Nedenstående er lånt fra TerraCycles hjemmeside:


Endelig nærmer julen sig! I år har vi fokus på kreativitet og genbrug. Og er det så ikke på tide at lave en hjemmelavet julekalender? Og hvorfor ikke vinde en splinterny TASSIMO JOY Maskine samtidig?

TerraCycle ønsker, at flere skal se værdien i genbrug. I årets konkurrence ønsker vi, at du laver din egen kreative julekalender af genbrugte materialer, som normalt smides ud. Det kunne eksempelvis være en 24 dages kalender med låger eller rum til en 24 dages pakkekalender. Jo mere kreativitet desto bedre, kun fantasien sætter grænser!
Lav en 24 dages julekalender bestående af flest mulige genbrugsmaterialer. Har du brug for inspiration? Se på vores hjemmeside, hvor du kan se forrige års deltagere og tidligere gør-det-selv projekter.

Indsend billeder af dit færdige julekalenderprojekt og billeder fra hele processen. Skriv dertil lidt om de brugte materialer og ideen bag dit projekt!

Bidragene kan indsendes i perioden den 1. november til den 1. december til konkurrence@terracycle.dk. Jeres indsendte julekalendere vil blive lagt ud på TerraCycles konkurrenceside, hvor I efterfølgende kan stemme på den flotteste julekalender. Afstemningen kører fra den 2. december til den 8. december.

Laver du den bedste julekalender, vinder du en TASSIMO JOY Maskine! Maskinen kan lave forskellige varme drikke som blandt andet, kaffe, te og varm kakao. De brugte TASSIMO T DISCs kan sendes til TerraCycle og blive 100% genanvendt. Som en bonus får vinderen af førstepræmien yderligere 10.000 TerraCycle point, som kan veksles om til kroner/ører og doneres til en selvvalgt velgørenhedsorganisation eller folkeskole. Læs mere om vores pointprogram her. Vi har også to flotte præmier til anden og tredjepladsen!

Præmier:

 • 1. præmie: 1 TASSIMO JOY maskine og 10.000 TerraCycle point.
 • 2. præmie: 1 slidstærk kamerataske - lavet af genanvendte reklametavler
 • 3. præmie: 1 slidstærk kamerataske - lavet af genanvendte reklametavler

 • Konkurrencen starter den 1. november og slutter den 1. december. Alle kan deltage, du behøver ikke at være medlem af TerraCycle. Fortæl venner og familie om konkurrencen, eller samarbejd med en ven. Hjælp os med at skabe en grønnere jul ved at sprede budskabet om kreativt genbrug!

  Vinderne af konkurrencen får direkte besked, og bliver efterfølgende offentliggjort på vores hjemmeside, Facebook og Twitter. Læs de generelle konkurrenceregler her.


  Vi ønsker alle held og lykke med Din Kreative Julekalender, og vi ser frem til at modtage jeres kreative bidrag!

  Ingen kommentarer:

  Send en kommentar