lørdag den 23. november 2013

Endnu en "body-kjole"

Jeg har jo advaret jer om at jeg havde en stak bodyer liggende i sykurven som skulle trylles om til noget andet - her er én af dem så. Denne har jeg syet til en kjole med skørt af faststof og det fungerer faktisk lige så fint som dem med jersey. Det er nemmere at skabe lidt strut-effekt med faststof.

Her har vi haft en rigtig hyggelig dag - Emil og jeg startede dagen med at lege med hama-perler - SÅ hyggeligt. Senere kørte Carla og jeg en tur på posthuset for at sende pakke til en sød blogger og desuden sende lidt julehjælp til en familie, der ikke er lige så heldig som vores. Så en tur på biblioteket og låne Symagasinet x fem og derefter kaffe hos min mor - hele dagen har bare været hyggelig (og jeg vandt over Emil i fisk for første gang:-)).

Fortsat god lørdag.


8 kommentarer:

 1. Rigtig fin kjole. Jeg kan godt lide det stof du har lavet skørtet af, og at du genbruger bodyerne i stedet for de bare ryger ud :)

  SvarSlet
 2. Hvor er den altså bare fin, kan virkelig godt lide farve sammensætningen! Det er en rigtig god idé at bruge bodyer på den her måde :)

  Mvh. Anja N

  www.byspangen.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Hvor er den altså fin. Hvordan gør du om man tør spørge? Har lige en boddy og et stykke stof i tankerne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er meget nemt - jeg klipper bunden af bodyen (lige over ribkanten til benet). Klipper et stykke stof der er en del bredere end bodyen og dette stykke måler ca. 20 cam i højden. Så har jeg syet stofstykket sammen til et rør, så det ligner en nederdel uden linning, derefter syede jeg en rynketråd i, så den passerde i størrelsen til bodyen, Så er det bare at sy stoffet fast på bodyen og lægge den op:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Hvor er det fint sammen- og det lyder som en hyggelig dag I har haft :-)

  SvarSlet
 5. Super flot :) dejlige farver

  SvarSlet
 6. Super god ide! Det er virkelig blevet en flot ny kjole :-)
  Og hvor lyder det til, at I havde en dejlig dag. Sådan nogle skal man samle på i hjertet.

  SvarSlet