torsdag den 23. maj 2013

Følger du moden?

Mode er egentlig noget underligt noget...."nogle" sidder og får en idé om at noget er total hipt....som f.eks. det dér med at bukserne helst skal hænge halvt nede på bagdelen - det kommer jeg altså ALDRIG til at synes er smart. Så beslutter "nogle" at kobber, kork og marmor er smart, og pludselig ser man det mange steder.....der kan jeg så bedre være med....

Jeg må nok sige, at jeg bestemt ikke er en modeslave - der er rigtig meget af det super trendy tøj, der bare ikke klæder mig, fordi jeg er alt for meget timeglas/pæreformet, så det holder jeg mig jo bare fra. Så er der andet, hvor jeg straks tænker; det må jeg bare eje! Andet igen skal jeg lige vænne mig til, inden jeg hopper med på moden. Hvad med dig?

Arvet kobber fra min dejlige mor.Hjemmelavet korkhus.


Krukker med korklåg fra den lokale genbrug.


Vores total trendy marmorgulv i entréen (ah okay - måske knap så trendy men det er da marmor). Vores hus er fra 1981. I kan se mere fra vores entré lige her - selvom jeg gerne vil have noget andet gulv, får det altså lov til at blive længe endnu - der er andre projekter i huset, der har højere prioritet.

27 kommentarer:

 1. Ja det er lidt skægt at moden går i ring.
  Jeg husker kobber fra min tidlige barndom, kork og marmor giver minder om min tidlige barneår.

  Dog tror jeg ikke jeg helt er hut på marmor, dels nok fordi jeg mindes det og husker også tiden hvor alt marmor bare var YT igen.

  Kork giver mig gode minder og jeg synes der er noget hygge over det.

  Så er der kobber tja det må jeg lige overveje hvad jeg synes om. For mig virker det tungt og gammeldags, men mon ikke jeg hopper med på vognen på et tidspunkt ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig - der er noget hygge over kork. Jeg havde en opslagstavle i kork men den er desværre røget ud.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Jeg skal lige vænne mig til det kobber-tamtam, har altid synes kobberfarvet er total ugly.. men hvem ved, måske hopper jeg med på bølgen.. så den der termokande fra stelton den synes jeg er fin :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er faktisk vild med kobberfarven til indretning - jeg synes den lyser meget op. Termokanden er fin, men vi har ingen kaffemaskine, så det ville nok være lidt fjollet af mig at købe den:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Jeg går egentlig ikk så meget op i mode, jeg går i det jeg synes passer mig og min mærkelig formede krop. Hvis jeg skal købe noget på mode, bliver det altid lige der hvor der kommer noget nyt og det bliver sat ned. Jeg skal liiiige lure lidt på det først. Men synes generalt at jeg har fået meget svært ved at købt tøj, er så sjældent jeg kan gå ind i en butik og falde i svimer. Desværre

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er jeg enig med dig! Min krop passer ofte ikke til det der er mode - jeg kan godt se at det er pænt til andre, men jeg ligner noget der er løgn, så jeg lader et hænge og holder mig til min sædvanlige stil (eller mangel på samme;-)).
   K.h.
   Christina

   Slet
  2. tror der er en del af vores slags, men bare vi selv er tilfredse så kan andet også være lige meget :D

   Slet
 4. Jeg prøver å "kjempe mot" den stadige skifningen av hva som er "in" og hva som er "ut". Vi er et offer for forbrukssamfunnet der mange selgere stadig må finne på noe nytt så vi skal kaste ut alt vi alt har kjøpt og ville kjøpe noe nytt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu er jeg jo ekstremt dårlig til at kaste ud og netop derfor har jeg over 100 kjoler - hvis en kjole klæder mig, gør det ikke noget at det ikke er den sidste nye mode. Vores sofaer er også fra 2000 og jeg ville gerne have nye, men dem vi har er meget praktiske, så de får et par år mere. Men jeg er enig - "brug og smid væk" er lidt for meget.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Hmm jeg selvfølgelig bliver jeg påvirket af mode. Men jeg må sige at det meste af det tøj der er fremme lige nu ikke er mig. (Måske er jeg bare for tyk.) Da jeg var på barsel med Freja, som er 8 år nu, købte jeg rigtig meget tøj. Hun var så nem at have med alle steder - især Noa Noa-outlet på langelinje. Men synes altså også moden var mere mig den gang.
  Signe.

  SvarSlet
  Svar
  1. hehe - måske er jeg også bare for tyk for det meste af det der er totalt hip lige nu, klæder heller ikke mig:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. jeg følger med på nogle områder, men jeg er bestemt ikke slave af moden, tøj til mig selv behøver ikke at være sidste skrig da jeg er mest til jeans og en tunika.

  til hjemmet køber jeg det jeg kan lide og jeg må indrømme at hvis kobber hitter springer jeg over.

  til nadja er jeg mere tilbøjelig til at springe med på de nyeste trends, dog er hun selv meget bevidst omkring hendes tøj så jeg har egentlig ikke voldsomt meget at skulle have sagt længere

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nok lidt samme stil som mig mht. tøj-moden. Det er jo heller ikke nok at noget af moderne, hvis man så slet ikke har kropsfacon til det, som i mit tilfælde.
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Jeg går ikke bevidst efter det der er emoderigtigt hverken mht tøj eller ting - men nogen gange ser man andre gå i noget eller vise ting frem fra deres hjem, som er moderigtigt OG flot, og så er jeg på! Kobber er jeg ikke faldet for endnu i hvert fald. Marmor har jeg fået nok af i min egen barndom, hi ;-) Til sen gengæld er jeg hoppet på Royal Copenhagen stel - tendensen, fordi jeg så.stellet på en masse blogs og blev helt forelsket. Nu ejer Gud og hver mand det, men jeg er glad for mit alligevel ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvom flere har stellet nu end tidligere, så er det stadig utroligt smukt, så det kan jeg godt forstå du er glad for. Jeg lader mig helt sikkert også inspirere og mange ting skal jeg nok bare lige vænne mig til inden jeg selv kaster mig ud i det.
   K.h.
   Christina

   Slet
 8. Ja det er noget sjovt noget med mode. Og hvordan den jo har indflydelse på en. For 4 mdr siden ville jeg have svoret at marmor og kork ik kom ind i mit hjem.... Men nu har der alligevel sneget sig 4 marmor lysestager og en kork bakke ind. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - sådan er jeg også, men nogle gange hjælper det også at se tingene i en anden sammenhæng. Jeg synes jo f.eks. stadig at de dér helt runde borskånere i kork er ret kedelige, men mit hjemmelavede korkhus, kan jeg godt lide.
   K.h.
   Christina

   Slet
 9. Jeg er bestemt ikke en modeslave. Det er nogle gange lidt for ekstravagant for mig, og saa er det jo noget man har svaert ved at foelge oekonomisk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Her sætter økonomien også visse begrænsninger og så er jeg typen der ikke vil give en formue for noget jeg risikerer at blive hurtigt træt af. Sådan noget som skåle, lysestager, puder er nemt at skifte ud, så på den måde kan jeg f.eks. ændre indretningen men vores møbler er meget neutrale, så vi kan have dem i mange år uden at blive træt af dem.
   K.h.
   Christina

   Slet
 10. Sjovt som ting dukker op igen, efter at ha ligget i hi i en årrække.
  Kan huske kork og marmor fra min barndom - og uanset hvor meget på mode det kommer, bliver det ikke hos mig :o)
  Jeg har min egen mode, og bliver nok aldrig moderne ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - det er nok sådan jeg har det med marmor - de har en del i den lokale genbrug, men jeg kan ikke få mig selv til at købe det. Uanset hvor moderne det er, så passer det ikke ind i mit umoderne hjem:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 11. Jeg lader mig ikke diktere men inspirere af moden. Korkkan jeg fx godt se charmen i, enkle lamper i kobber er fine, men ikke min stil og det meste andet kobber bryder jeg mig ikke om. Marmor er slet ikke noget for mig. Når det så er sagt, så går moden jo ud på at lave nyfortolkninger, og det kan da godt være, at nogen finder på et produkt i de omtalte materialer, som tiltaler mig - men jeg kommer ikke til at gå på genbrugsjagt efter det. Der skal nye fortolkninger til, for de gamle er slet ikke noget for mig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt lide selve materialet kork og jeg kan godt lide farven på kobber, men marmor har jeg det bare anderledes med. Der er få steder hvor jeg synes marmor er fint....f.eks. som bordplade på et gammelt skab, så passer det fint til, men lysestager og bakker er nok lidt for 90´er ramt til mig.
   K.h.
   Christina

   Slet
 12. Det er sjovt som moden cirkulerer og nogle gange er nået helt rundt uden at man var "af vognen". -Jeg har været ret glad for kork meget længe. Til gengæld har jeg været virkelig længe om at købe neon moden. Så længe at jeg nok i virkeligheden er helt outdatet. Men nu er jeg ALL in :-)

  Tøj er jo altid lidt svært for det skal jo passe til ens figur, der også ændre sig lidt med tiden. Så ting jeg før svor jeg aldrig ville have på, passer nu bedre. Men mode slave kan man vist næppe kalde mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså hvis jeg tabte mig 10 kg, ville jeg sikkert have nemmere ved at følge moden for der er da masser af ting som jeg synes ser pænt ud på andre, men som på nuværende tidspunkt ikke klæder mig, så helt enig med dig. Neon skulle jeg også vænne mig til, men nu synes jeg det er fint.
   K.h.
   Christina

   Slet
 13. Jeg er blevet vild med kobber og kork, er ikke sikker på marmor bider på mig på samme måde.. men nu må vi se. Ligesom "tanker fra anker" så bed neon også først på mig ret sent. Jeg skal lige gå om den varme grød et stykke tid måske og så må jeg sige 'alt med måde..' kan stadig bedst li' det i små detaljer og det gælder vel også det nye her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig - alt med måde...og ligesom dig, skal jeg lige se det an og nogle ting bliver bare aldrig "mig".
   K.h.
   Christina

   Slet