mandag den 27. maj 2013

At være uvenner med en elg!

For en del tid siden købte jeg et mønster i stof & stil på en elg.......første grimme overraskelse var at den består af 117 34 dele - jeg er altså den type, der synes at det er sjovest, hvis et syprojekt består af 5-6 dele:-) Nå, men jeg fik da tegnet mønsterdelene af og klippet det hele.....derefter lå projektet i sykurven længe,  men i går skulle der ske noget, så jeg kastede mig over projektet, og hvad ser jeg så; en syvejledning med 29 punkter!!!! Det er ikke liiiiige mig - måske derfor jeg foretrækker minikrea;-)

Projektet skred da fremad, men det var ikke ligefrem nogen fornøjelse - alt for meget "pas til efter hak" i syvejledningen og alt for mange punkter! Generelt var vi vist bare ret uvenner undervejs, så den bliver ikke sat i masseproduktion, selvom den ikke tog så lang tid at sy, som jeg frygtede.

Men færdig blev den, og den er jo enorm - der står at den måler ca. 85 cm, men det er altså når den sidder ned - det havde jeg lige overset;-) Desuden står der ikke hvor meget fiberfyld man skal bruge, så jeg havde "kun" købt 1,2 kg og det var slet ikke nok, så den er også fyldt op med afklip, men det er jo også en god måde at genbruge på.

17 kommentarer:

 1. Hi hi hi - god historie :-) Resultatet er da blevet fantastisk. Den er bare så SKØN!!!!!

  SvarSlet
 2. Hi, hi, og uha, Christina! ;-) Forstår dig altså udmærket på denne! Imponeret over, at du alligevel har fået den færdig! Den er blevet super flot!

  Kh Marthe

  SvarSlet
 3. Overskriften gjorde mig helt bange hihi. Den er flot, men joesses mega stor. Godt at du hang i og fik den gjort faerdig.

  SvarSlet
 4. Wow det er da godt nok en grande fætter! Men fin er den blevet :D
  Kender kun alt for godt til de alt for mange punkter, der kan være i de der Stof & Stil syvejledninger - det er jo vildt men godt nok for nogle der er lettere nybegyndere som mig ;)
  Synes da godt de kunne have specificeret hvor meget fyld der skulle i - mon du skulle prøve at skrive til dem?

  SvarSlet
 5. OMG den er fin men jeg var godt nok også gået kold med alle de mønsterdele :-)

  SvarSlet
 6. Den er da super fin Christina!!!

  SvarSlet
 7. Heldigvis endte historien lykkeligt - for hvor ser en sød ud!:-)

  SvarSlet
 8. Det er vist en sjov fætter du aldrig skiller dig af med? fin beskrivelse af dine kvaler.......jeg havde nok selv opgivet ;-)

  KH bedstemorkaren

  SvarSlet
 9. Åhh hvor det lyder bekendt. Men den er altså blevet rigtig fin.. og det er stolen i øvrigt også.

  SvarSlet
 10. Haha, sikke en vej til verden den har haft den elg.
  Mht. fyld, så ved jeg ikke hvad du bruger, men jeg køber altid de der billige puder fra Ikea. De er vakuumpakket når man køber dem, så de fylder ikke meget når de opbevares, og koster vidst 7 kr. Blot et lille tip :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg også brugt til andre projekter, men nu ville jeg være sikker på at det her projekt kørte helt efter bogen så jeg investerede i fiberfyld, men slet ikke nok:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 11. Nej nej nej hvor er den bare SØD! Og så det at den er så stor gør den da bare endnu mere fantastisk. Hvis ik det var fordi du lige har beskrevet forløbet med at sy den så havde jeg også kastet mig ud i sådan en fin elg. ;) men lyder for indviklet til mine syevner

  SvarSlet
 12. Enig med deg: Det er gøyest med få deler og enkle mønster :) Men, den ble jo veldig fin da :)

  SvarSlet
 13. Hvor er den altså bare kær!

  SvarSlet
 14. Men hvor er den bare fin. Kan godt se at størrelsen måske er i overkanten. Men igen... den er fin og sikke nogle skønne farver : )

  SvarSlet
 15. Nu er I vel blevet gode venner? Jeg tror nogenlunde det var sådan jeg havde det med min skildpadde også fra stof og stil..... :-)

  SvarSlet
 16. Mange tak for jeres søde kommentarer. Elgen bor fint hos os og jeg har vænnet mig til størrelsen, men jeg ville stadig have foretrukket at den var en hel del mindre og knap så tung - Carla kan næsten ikke flytte den:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet