onsdag den 29. maj 2013

Babytæppe - nu med bagside

Først og fremmest tak for jeres kommentarer på mit indlæg i går - jeg har absolut ingen planer om at stoppe med at blogge, for det giver mig en hel masse, så indlægget bundede udelukkende i undren over den, efter min mening, mindre aktivitet.

Jeg fik jo slet ikke vist jer det færdige tæppe med mini-tarzan og bamse & kylling. Jeg har brugt fleece til bagsiden og har bare valgt at overlocke kanten - jeg synes det blev rigtig godt på den måde.

Det mere pigede babytæppe fik selvfølgelig også en bagside, men billederne ligger på kameraet, så det får I at se en anden gang.

Hvor køber I fleece henne? Jeg synes det er rimelig dyrt, så indtil videre har jeg købt billige tæpper i IKEA.
19 kommentarer:

 1. Endnu et lækkert tæppe. Jeg vil også gerne komme med en kommentar til indlægget ang. blog vs. Instagram. Jeg ved godt hvorfor jeg er rykket på IG fremfor bloggen - jeg får respons. Det er desværre ikke meget respons jeg får på min blog (har det aldrig været), men på Ig har jeg fået knap 700 følgere på ingen tid, og jeg får respons på alle mine "indlæg". Det gør det bare sjovere. Men bloggen - den kan jeg bruge til indlæg af længere karakter og til DIY's og andre ting som jeg så linker til via IG. Men håber snart der sker lidt mere på bloggen, både indlægsmæssigt, men også responsmæssigt og følgermæssigt. Så jeg forsvinder ikke fra bloglang :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg sagtens forstå - det er altid rart med respons. Men jeg glad for at du også er i blogland, for så kan jeg stadig følge med.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Hvor er det blevet fint! Jeg har ligesom dig købt fleecetæpper rundt omkring hvor de nu er på tilbud... Syr du ikke stikning(er) i tæppet? Altså mellem banerne. Det gør jeg, men synes egentlig aldrig det bliver såååå pænt, men tænkte bare tæppet ikke ville være så let at håndtere uden?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det her tæppe er så lille og jeg har faktisk ikke lavet stikninger i det. Normalt quilter jeg tæpperne ved at sy f.eks. to stikninger - jeg synes ikke det er nødvendigt at gøre det imellem alle baner og jeg synes det plejer at blive godt bortset fra en enkel gang hvor fleecen nærmest blev trukket imens jeg syede....så have jeg pludselig for meget bagside i forhold til forsiden og det måtte jo laves om.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Flot taeppe. God idé med fleecetaepper fra Ikea. De har meget der kan bruges. Jeg koebte engang billige bomuldslagner hos dem som jeg brugte som bagside.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også brugt nogle af deres lagner til foer og har syet nederdele af pudebetræk - IKEA er et hit:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Super super flot tæppe, det tror jeg falder i god jord.

  SvarSlet
 5. ser lækkert ud, hvad gør du med hjørnerne når du overlocker kanten?

  Jeg køber min fleece i stof og stil, de er dyre i porto hvis man ikk bor ved en men jeg bruger alligevel deres rib så índ i mellem fylder jeg indkøbsvognen godt på nettet så kan der bedre svare sig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bor tæt ved Stof & Stil, men synes bare deres fleece er væsentlig dyrere end hvis man køber tæpper i IKEA - men selvfølgelig er udvalget begrænset i IKEA. Når jeg overlocker kanten sørger jeg for at trådenderne er lange inden jeg klipper af - så tager jeg en rimelig stor nål og hæfter ligesom hvis man syer i hånden.
   K.h.
   Christina

   Slet
  2. skide smart, jeg har sådan tænkt hvordan i gjorde for ikk det skulle løbe op i hjørnerne :D

   Slet
 6. Jeg køber også tæpper i føtex, kvickly m.m., det virker fint og billigt ;o).

  SvarSlet
  Svar
  1. Så fortsætter jeg også bare på den måde:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. fint tæppe.. jeg køber fleece i stof og stil.. men jeg bruger det ikke til tæpper mv. for vi har 2 hunde, og fleece tiltrækker altså hårene alt for meget. :o( og kan næsten ikke vaskes ud igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - det kan jeg forestille mig. Vi havde engang kat og de fleecetæpper vi havde blev simpelthen bare smidt ud i stedet for at blive vasket.
   K.h.
   Christina

   Slet
 8. Det er blevet så fint med fleecen på bagsiden. Jeg er virkelig vild med din sammensætning af lapper til tæppet, så skønt! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg synes det endte godt, men det var et af de tæpper hvor jeg ikke rigtig kunne lægge lapperne, så jeg var helt tilfreds.
   K.h.
   Christina

   Slet
 9. Så fint tæppe - jeg har simpelthen kastet håndklædet i ringen med de tæpper. Forsøgte med et for nylig, og patchwork-delen går fint, men at sy så stort et stykke stof, på et tilsvarende stort stykke fleece, uden at det rykker rundt, så, når man er hele vejen rundt, pludseligt har for meget stof i samlingen, AAAARRGH!!! Hvordan bærer du dig dog ad med at få det så fint til at passe??!

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare rolig Trine - det oplevede jeg da jeg skulle sy mit "byt en lap"-tæppe sammen, så det måtte laves om! SÅ irriterende. Det er som om det går bedre når jeg bare overlocker kanten - nu har jeg syet tre på denne måde og der har jeg ikke haft problemet.
   K.h.
   Christina

   Slet