torsdag den 9. maj 2013

Blomstret gave

Tak for jeres søde kommentarer på mit sidste indlæg - det varmer og gør glad:-)

Her er tiden bestemt ikke brugt ved symaskinerne....i stedet er vi gået helt amok i haven og har fældet 2 blommetræer og 18 mindre træer, så i dag har vi rendt i rutefart og slæbt grene væk fra græsplænen - i morgen skal hækken klippes og en stenkant skal fjernes....jeg kan forestille mig at jeg er træt i morgen aften.

Forleden fik jeg syet disse bukser færdige - det er en gave til naboens niece, men jeg er bare så glad for det stof, så jeg tror jeg må sy endnu et par til Carla.

Jeg håber I alle har nydt fridagen.


4 kommentarer:

 1. Er det ikke for tidligt at klippe hæk? Super lækre bukser!! Og det stof der, det kan jeg altså heller ikke stå for - mega lækkert og bedårende!
  Kh Viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Den ene halvdel af hækken er ikke klippet i tre år, da der har stået træer foran den, så selvom det ikke burde være nu er vi nødt til det for at få haven til at se nogenlunde normal ud efter vi har fjernet træerne:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Laekkert friskt stof.
  Saa er haven sommerparat eller mangler der lidt endnu???? Min droem er at kunne flytte symaskinen ud i haven, men suk,jeg mangler lige haven hihi. Den kommer nok en dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre er der en del arbejde endnu før haven er sommerparat - hold nu op et arbejde med at fælde og fjerne ca. 20 træer! Men jeg satser på at vi om en uge bare kan sidde og nyde det og vente på at det nysåede græs kommer frem. Inden vi flyttede her ud har jeg aldrig haft have - alt godt kommer til den der venter;-)
   K.h.
   Christina

   Slet