fredag den 31. maj 2013

En dåbsgave

Jeg beklager, men jeg fortsætter lidt i samme rille.....endnu et babytæppe, men dette er anderledes end de andre jeg har syet, da det udelukkende består af nyt stof.

Tæppet er en dåbsgave til Carlas dagplejemors barnebarn - vi har den bedste dagplejemor og med sådan en dagplejemor følger en rigtig sød familie, så selvfølgelig skulle de have en lille ting fra os. Jeg turde ikke rigtig smide genbrugsstof i, da jeg ikke kender forældrenes indstilling til genbrug, så derfor kun nyt stof. Nu håber jeg de bliver glade for gaven.

Her har ugen været lidt underlig; Carla har om morgenen været feberfri, men hver eftermiddag de sidste 4 dage har hun fået feber. Da jeg efterhånden syntes det var lidt for pinligt at blive ringet hjem, valgte jeg at tage en fridag med Carla i dag, og den er bl.a. blevet brugt i Stof & Stil - i morgen skal I se mine indkøb. Jeg håber, at jeg får tid til at sy lidt i weekenden, selvom den står på tøsehygge - mændene i mit liv skal nemlig på telttur med Emils klasse, så Carla og jeg er alene hjemme.

God weekend.


20 kommentarer:

 1. Jeg er vild med dine tæpper - så fine sat sammen. Det skal nok vække glæde

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar - det er jeg glad for. Nogle gange tager det en evighed inden jeg synes lapperne ligger som de skal - andre gange er den der bare i første forsøg:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Hi hi, jeg har lige startet et indlæg med næsten samme undskyldning!
  Men altså nogle gange har man bare lyst til at se et syprojekt i flere farver og stoffer;)

  Hvor er det et flot tæppe, det skal de nok blive glade for:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis:-) lige nu kører jeg bukseproduktion....så det bliver der nok en del indlæg med, men som du selv nævner er det i andre farver og stoffer, så mon ikke det går.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Det er nogle rigtig søde tæpper du laver, og jeg bliver slet ikke træt af at se dem :o) Dette tæppe er også i fine mønstre- og farvekombinationer. Kan gætte at det er til en dreng - drengede farver, men bløde er de også. Meget pænt resultat alt i alt :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Elena. Ja, tæppet er til en dreng og jeg synes det var lidt svært at finde noget godt stof til det, men jeg ved at moderen kan lide lime, så jeg håber det er okay.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. her står den også på tæpper - dog i dukkestørrelse ;) det er blevet rigtig fint, jeg er sikker på de bliver glade for det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor hyggeligt - jeg håber du ligger dem på bloggen.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Hvor er det nogle fine tæpper

  SvarSlet
 6. Super sødt tæppe
  . Jeg er sikker på modtageren bliver rigtig glad for tæppet. Der er ikke noget så skønt som en hkemmelavet gave.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ikke så rutineret endnu, så jeg er ikke så vild med at forære noget væk der er hjemmelavet, men jeg håber de er tilfredse.
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Super flot, er især vild med uglestoffet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Sidst jeg så den lille dreng, var der ugler på hans dynebetræk, så jeg tænkte at det nok var et rimelig sikkert valg.
   K.h.
   Christina

   Slet
 8. Flot, du har valgt nogle skønne stoffer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg synes det var svært at vælge - jeg er mest vant til at lave tæpper af en masse børnestoffer, men jeg synes også at denne version blev helt okay.
   K.h.
   Christina

   Slet
 9. Så sødt et dåbstæppe! :)

  SvarSlet